Vanliga frågor

 

Hur avbokar eller ändrar jag en befintlig bokning?
- Behöver du avboka eller ändra en befintlig bokning så Kontakta då Booking och ha din bokningsbekräftelse (vanligtvis erhållen via epost i samband med bokningstillfället). Observera att specifika avbokningsvillkor gäller så bekräfta dessa i din bokning.


 
Vad gör jag om jag inte hittar eller inte fått någon bokningsbekräftelse?
Hittar du ingen bokningsbekräftelse så se till att kontrollera så det inte fastnat i ditt spamfilter. Vid kontakt med Booking kan de också hjälpa dig om du t.ex. uppger dina personuppgifter, vilket hotell och när du bokat.


 
Kan ni hjälpa till med en rekommendation på hotell?
- Självklart kan vi hjälpa till med rekommendation för specifika hotell efter dina önskemål. Kontakta oss fördelaktigt via formuläret på vår kontaktsida och vänligen ange önskade vistelse-datum, antalet personer och rum, ev. antalet barn under 18 år, ungefärlig budget samt eventuellt önskemål om närhet till sevärdhet/attraktion eller stadsdel/område.

 
Kan man boka hotell i andra städer eller utomlands hos er?
Ja, navigera till sidan som heter “Hitta Hotell“. Där kan du ändra resmål genom att ange staden istället för Göteborg i sökformuläret. Vi har också ett antal systersajter om du letar t.ex. hotell i London eller Stockholm med samma låga priser, trygghet och enkla tips på hotell för dig som vill få hjälp på vägen.

Är du kanske intresserad av att köpa hus i Marbella eller vill boka hotell i Marbella på solkusten i Spanien så har vi även en systersajt som heter www.marbella.se.

 
Har ni tips på saker man kan göra i Göteborg?
- Givetvis! Här kan ni hitta upplevelser eller aktiviteter att boka in er på i Göteborg.
- Tveka inte att höra av er till oss via kontakt-formuläret på vår kontaktsida om ni vill ha ytterligare förslag.


›› Har ni någon annan fråga som inte besvaras här, tveka då inte att kontakta oss.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Andra Hotell

img