Om oss

Hotell Göteborg (www.HotellGöteborg.com) är en prisad informations- och hotellbokningssajt där du enkelt och prisvärt kan boka hotell i Sveriges näst största stad. Vi ger oberoende rekommendationer och tips för mer eller mindre centralt belägna hotell i Göteborg. Vårt team jobbar löpande med att hitta prisvärda hotell inom alla kategorier för att Du ska kunna bo så bra som möjligt när du besöker Göteborg.

›› Läs om några av de vanligaste frågorna här.


Kontakta Booking angående bokningar och betalningar

Har du några frågor eller funderingar angående din bokning? Kontakta då Booking och ha din bokningsbekräftelse (vanligtvis erhållen via epost i samband med bokningstillfället). Hittar du ingen bokningsbekräftelse så se till att dubbelkolla i ditt spamfilter. Annars kan Booking också hjälpa dig om du t.ex. uppger dina personuppgifter, vilket hotell och när du bokat.


Kontakta HotellGöteborg.com angående webbsajten

Har du några funderingar som berör sajten, vill rekommendera ett hotell eller kanske vill annonsera för att synas på HotellGoteborg.com?
OBS! Vi på HotellGoteborg.com kan inte hjälpa dig med frågor kring betalningar eller liknande då vi inte är involverade i den finansiella transaktionen för bokningen av hotellen.

Epost: info [snabela] hotellgoteborg.com

* Samtliga fält är obligatoriska

Namn

Din epost-adress

Ärende

Meddelande


OBS! Detta formulär är för kontakt med oss bakom HotellGöteborg.com gällande frågor kring webbplatsen eller för annonseringsfrågor. Vi har normalt en svarstid på upp till 5 vardagar och det är därför alltså viktigt att dina bokningsrelaterade frågor inte skickas hit.

img