Om oss

Hotell Göteborg (www.HotellGöteborg.com) är en prisad informations- och hotellbokningssajt där du enkelt och prisvärt kan boka hotell i Sveriges näst största stad. Vi ger oberoende rekommendationer och tips för mer eller mindre centralt belägna hotell i Göteborg. Vårt team jobbar löpande med att hitta prisvärda hotell inom alla kategorier för att Du ska kunna bo så bra som möjligt när du besöker Göteborg.

›› Läs om några av de vanligaste frågorna här.


Kontakta TravelNow angående bokningar och betalningar

Har du några frågor angående bokning eller betalning, kontakta då TravelNow/Travelscape enligt nedan som är den part du som kund ingår köpeavtal med.
Email: reply@ian.com (Använd engelska)
Telefon: 001-800-780-5733 (Internationellt)
Ange köpkod: 482547


Kontakta HotellGöteborg.com angående webbsajten

Har du några funderingar som berör sajten, vill rekommendera ett hotell eller kanske vill annonsera för att synas på HotellGoteborg.com?
OBS! Vi på HotellGoteborg.com kan inte hjälpa dig med frågor kring betalningar eller liknande då vi inte är involverade i den finansiella transaktionen för bokningen av hotellen.

Epost: info [snabela] hotellgoteborg.com

* Samtliga fält är obligatoriska

Namn

Din epost-adress

Ärende

Meddelande


OBS! Detta formulär är för kontakt med oss bakom HotellGöteborg.com gällande frågor kring webbplatsen eller för annonseringsfrågor. Vi har normalt en svarstid på upp till 5 vardagar och det är därför alltså viktigt att dina bokningsrelaterade frågor inte skickas hit.

img