Hotellkedjor

Hotell lobby i Göteborg

Gillar Du att bo på lokala eller internationella hotellkedjor av hög klass? Många internationella och en del Skandinaviska hotellgrupper är representerade i Göteborg. Nedan hittar Du alla kedjor som finns i Göteborg, sorterat i bokstavsordning.

best western logo
Best Western är en av världens största hotellkedjor med över 4000 hotell. Alla Best Western hotell i Göteborg är prisvärda med hög standard och jämn kvalité.

Clarion Hotel Göteborg Logo
Clarion har ett flertal fina hotell i Göteborg med god service och fräscha rum. Har vunnit pris som ‘Sveriges bästa hotellkedja’ 3 ggr sedan 2010 från Grand Travel Award.

elite hotels logo
Elite hotels har ett urval av klassiska hotell till bra priser. Modern hotellkedja som ofta ligger i gamla anrika lokaler, inte sällan gamla stadshotell.

ibis Styles hotell Göteborg
ibis Styles hotell har 3 olika prisvärda hotell utspritt över hela Storgöteborg. Detta budgethotell har alltid dygnet-runt öppen reception. Ibis hotellen ger alltid gratis frukost till gästerna.

marriott logo
Nordic Choice Hotels-gruppen har kanske stans bästa hotell. Miljömedvetna med mycket bra lägen!

radisson logo

Radisson
erbjuder två olika hotell i Göteborg stad. Radisson är en över 100 år gammal hotellkedja med mer än 420 hotell i 73 länder.

scandic hotels logo
Scandic hotels har 7 st hotell i Göteborgsområdet. Lågpris- och medelklasshotell på bra läge. Se alla som är tillgängliga här. Rica hotel är nu en del av Scandic hotels.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Andra Hotell

img