Vi som älskar 90-talet återvänder till Göteborg

Besök festivalen vi som älskar 90-talet

Besök festivalen vi som älskar 90-talet

Vi skrev förra året om Vi som älskar 90-talet som gick av stapeln 15 juli, med en mängd artister som Aqua, E-Type, DJ Sash!, Vengaboys, Pandora, Snap!, 2 Unlimited, Technotronic, Culture Beat, Basic Element, Paradisio, Dr. Alban Vs. Haddaway, och en massa fler. Denna festival, som höll till i Slottsskogsvallen, blev rena rama succén. Festivalen kommer därför att återvända till Götet i år med! Datumet denna gång är 14 juli  och platsen blir på Bananpiren. Den 1a februari släpptes de så kallade Early Bird-biljetterna. Hann du haffa en? Boka då ditt boende redan nu med oss. Annars kommer det att komma fler biljetter till festivalen framöver. Vi som älskar 90-talet kommer även till Stockholm (7/7) och Helsingborg (21/7).

Vilka artister kommer i år?

Det har ännu inte släppts vilka artister det är som ska vara med i året line up. Det kommer att släppas förs den 14 februari, på själva alla hjärtans dag! Men eftersom det är 90-tals musik, så förväntar vi oss att se en mängd storheter från just detta årtionde. Kanske det kommer att bli Aqua, scooter, Culture Beat, C+C music factory, Leila K, E-type och så vidare. Förra årets line up var bra och kanske vi får se ett gäng av dessa artister som återvänder!

Nyhet är ju även att festivalen kommer att hållas på Bananpiren i år. Bananpirens anläggning består av själva Bananpiren samt dess tre lokaler; Kajskjul 105 och paviljongerna.

Hit tar du dig enkelt med spårvagn, buss eller bil;

Spårvagn: Åk till spårvagnshållplats Frihamnen (linje 5, 6, 10 och 13), promenera därefter i ca 5 minuter till Södra Frihamnspiren 1.

Buss: Åk till busshållplats Frihamnsporten (linje 16, 16x, 45, 55 och 402) promenera därefter i ca 5 minuter till Södra Frihamnspiren 1.

Med bil:

Från centrum, ta Götaälvbron mot Hjalmar Brantingsplatsen. Ta därefter avfarten mot Frihamnen och följ vägen. När du kommer över bron tar du den tredje avfarten i rondellen, in på Södra Frihamnspiren.

Från E6, håll till vänster i Tingstadstunneln norrut och in på väg 155 mot N Älvstranden. Följ väg 155 till Brantingsmotet, ta avfart mot Centrum och Frihamnen, in på Hjalmar Brantingsgatan. Ta avfart mot Frihamnen och sedan vänster i T-korsningen. Ta därefter den andra avfarten i rondellen, in på Södra Frihamnspiren.

Det är verkligen en festival att ha kul på, särskilt om du är uppvuxen med denna sortens musik. Passa även på att se dig runt om i Göteborg när du är här. Det finns gott om sevärdheter, samt olika aktiviteter, events, evenemang att göra. Om du vill ha tips på saker att hitta på eller saker att se, läs då våra nyheter. De uppdateras varje vecka.

Boka boende med oss

Du som vill komma till denna festival men inte bor i Göteborg kan med all fördel boka ett hotell. Här på vår sida hittar du en mängd olika bra alternativ. Det kan vara skönt med ett hotellrum och slippa att campa. Sök fram via vår söktjänst, eller via vad hotellet heter eller ligger. Vi har många olika alternativ att välja mellan.  Det går även bra att kontakta oss!

 

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img