Svenska Mässan mars 2018

Besök Svenska Mässan

Besök Svenska Mässan

I Göteborg finns Svenska Mässan som har existerat sedan början av 1900-talet, då den första utställningshallen byggdes på den plats som Svenska Mässan ligger i dag.  Denna mässhall som finns idag är en global mötesplats, tillsammans med Gothia Towers. Hit kommer det nästan 2 miljoner människor varje år, från hela världen. Det är för att mötas, äta, bo, samverka, utveckla och mycket mer. Under ett enda tak hittar du det mesta du kan behöva, från mässhallar till hotell, butiker, restauranger och olika mötesarenor. Varje månad sker något nytt. Vi ska kika lite närmre på vad som händer nu under mars månad.

Svenska Mässans utbud i mars

Svenska Mässan har flera events nu under mars månad. Just nu håller till exempel Passion for Projects på, mellan 12 och 13 mars. Det är en mötesplats för de som jobbar med projekt och projektledning. Mellan den 13 och 14 mars så sker Nordiska Skolledarkongressen och den 13-16 mars så är det Underhållsmässan, samt konferensen Maintenance summit.

Den 27-29 mars så är det dags för Seniormässan, som har utställare från en massa olika områden så som resor, turism, boende, tjänster, vård, omsorg, hälsa och skönhet. Om du är en person som vill gå vidare i karriären och utveckla dig, så ska du besöka Jobb och Karriärdagarna 27 till 28 mars.

Den 29 mars och ända fram till 5 maj, så har du möjlighet att se Danny Saucedo, som vi har skrivit om i denna artikel tidigare.

Sedan så den 31 mars till den 1 april, så kan alla kattälskare besöka Svenska Mässan, då det är dags för Scandinavium Winner Show. Det är Sveriges största kattutställning.

Om du är nyfiken på vad dessa olika utställningar, events, mässor och annat är så kan du läsa mer om dem på Svenska Mässans egen sida.

I samband med ditt besök på mässan, passa även på att upptäcka vad staden har för övrigt att erbjuda. Det finns olika sevärdheter som är mer eller mindre kända här. Det finns även olika aktiviteter att göra, saker att besöka, saker att se. Om du vill ha bra tips på grejer att hitta på, läs då under våra nyheter. Vi försöker ta upp en massa olika saker som kan vara intressanta. Vi skriver även en hel del tips om olika saker.

Boka boende i Göteborg

Om du funderar på att besöka Svenska Mässan under mars, eller under året så är det bra att boka ett boende. Det är bra att se till att göra det i mycket god tid, särskilt om det är mässor som drar många människor. Här hos oss kan du söka fram bra alternativ, både nära mässan, så väl som en bit ifrån. Du kan hitta hotell i alla prisklasser här på vår sida. Om du inte hittar det du söker, så är du välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att ta fram bra boendealternativ.

Kombinera gärna ditt besöka på Svenska Mässan med att uppleva Göteborgs nöjen och sevärdheter. Du hittar många tips under våra tidigare nyheter.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img