Danny Saucedo Show kommer till The Theatre

Danny Saucedo tar sin show till Göteborg!

Danny Saucedo tar sin show till Göteborg!

Danny Saucedo har under 2017 haft en storslagen succé med sin krogshow i Stockholm! I mars 2018 tar han klivet till Göteborg och tar över efter Jill Johnson på The Theatre. Att skapa en krogshow är något denna 30-åring tänkt på länge, och efter att ha medverkat i Så mycket bättre, på tv4, så var det som om att bitarna föll på plats. Innan det hade livet varit fyllt med Idolseger, sedan melodifestival och turnéer med Erik Segerstedt och Mattias Andréasson i E.M.D. Danny kände att det var dags för något nytt!

Danny Saucedo

Danny Saucedo fick sitt genomslag genom att vara med i Idol 2006. Han kom på sjätte plats i denna tävling men är en av dem som efter programmet slagit bäst. Idag tillhör han en av våra största svenska artister.  Danny har kört solo ett tag så väl som att han gick samman med två andra Idoldeltagare, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson och skapade gruppen E.M.D.

I Melodifestivalen har Danny Saucedo medverkat tre gånger, en gång med gruppen EMD och två gånger själv. Han har även medverkat på denna festival som programledare.

Privat så lever han tillsammans med artisten Molly Sandén sedan ett par år tillbaka.

Skapandet av showen

Redan när inspelningen av Så mycket bättre avslutades, veckan efter så var Danny Saucedo igång och repade med Fredrik ”Benke” Rydman, som är regissör och koreograf. De skapade en show, som hade premiär den 25 januari 2017 på Hamburger Börs. Denna show har fått många att bli imponerade och många recensenter skrev många fina ord om artisten och hans show!

Nu när showen kommer att flytta till Göteborg, så blir det några ändringar i den, trots all positiv kritik. Danny själv säger att det beror på att han vill testa lite nya saker, skriva lite nya texter och få bättre flyt mellan sina låtar.

Passa på att stanna en eller flera extra nätter när du kommer hit. Du vet väl att Göteborg är en stad där det finns en hel del att göra? Du kan kika bland våra nyheter för att få bra tips på aktiviteter samt även tips på ställen att äta, sevärdheter och mycket mer. Göteborg är en stad som passar alla, så ta med dig hela din familj hit och ha det riktigt skoj!

Boka ditt boende

Om du vill uppleva Danny Saucedo Show i Göteborg, så är det en god idé att boka ett boende där du sedan kan sova skönt efteråt. The Theatre ligger för övrigt i Gothia Towers, så det passar utmärkt att även du bokar ett rum på detta hotell om du vill. Dock har vi även en mängd andra boendealternativ att välja mellan, både nära arenan så väl som en bit ifrån. Boka det som passar dig bäst. Du kan söka fram hotell via vår sida, leta via stadsdelar eller så kontaktar du oss, så kan vi hjälpa dig med frågor eller din bokning.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img