Njut av en spaweekend!

Njut av en spaweekend i Göteborg

Njut av en spaweekend i Göteborg

Spa är något som går att njuta av året runt, och det perfekta sättet att återhämta sig på eller tillbringa tillsammans med den man håller kär. Alla hjärtans dag närmar ju sig med stormsteg till exempel. Att åka på en weekend med spa är något som blivit allt mer populärt, och i Göteborg finns det många ställen som erbjuder spa, både över dagen så väl som över en hel weekend eller helg. Bestäm dig innan vad du vill få ut av din spaweekend, vad det ska vara för behandlingar, om du vill att det ska ingå mat och boende eller om du vill boka det separat. Vi tipsar här om ett par ställen väl värda ett besök om du vill boka in en spa weekend

Spa mitt i stan

Upper House Spa – Hotell Gothia Towers

Upper House Spa & Relax ligger på våning 18 + 19 i det mittersta tornet av Hotell Gothia Towers. Här kan ni avnjuta hamam, massage, behandlingar, samt simma i en pool som har glasgolv. Därtill så har ni en helt fantastisk utsikt över hela Göteborg.

Hagabadet

I Haga återfinns den äldsta badanläggningen i denna stad. Du kan njuta av bastu, relax, spabehandlingar och gå på gym. Det finns även en raw food-restaurang som heter Pure Bistro & Wine i samma byggnad.

Strax utanför staden

Arken

På Hisingen, utanför stadens mitt, så ligger Arken. Njut av japanska behandlingar och varma källor. Hit kan du åka över dagen så väl som att du kan stanna över flera nätter. Om du är ute efter avkoppling och stillhet så är detta ett bra val. Du kan testa renande tvagningsceremonier, sitta i tysta rum eller få sköna behandlingar. I restaurangen kan ni sedan njuta av god, närproducerad och ekologisk mat.

En bit utanför Göteborg

Säröhus – Särö

Inte långt från Göteborg ligger Särö. Här finns en fantastisk spaanläggning samt mängder av vacker natur! Njut av massage, sköna behandlingar och ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Stenungsbaden – Stenungsund

Norr om Göteborg hittar du Stenungsbaden Yacht club. Här kan ni njuta av god mat, avkopplande spa och en mängd olika sorters behandlingar. Detta ställe ligger precis vid vattnet på Stenungsön.

Asia Spa – Varberg

Om du tar har möjlighet att åka en bit till utanför Göteborg, så ska du åka till Varberg! Här finns Asia Spa som ligger belägen i Varbergs Stadshotell. Undertecknad kan skriva under på att detta är ett spa väl värt ett besök! Njut av asiatiska behandlingar, bada i de varma källorna och se ut över hela Varberg, eller testa arombastu och ljusterapi.  Övernattning sker på stadshotellet, som har många härliga rum att erbjuda. Dessutom går det att få en god bit mat, även det på stadshotellet, eller på Asia Spas japanska restaurang.

Det spelar ingen roll om du väljer ett spa mitt i Göteborg eller ett som ligger utanför. Du kommer att få ett par dagar med njutning och avkoppling, som gör dig redo att åter igen möta vardagen. Om du vill boka hotell separat så hittar du en mängd bra alternativ här hos oss.

Sankt Jörgen Park  Sankt Jörgen Park
Knipplekullen 8-10, Göteborg
Nära Sankt Jörgen Park Golf

    4.5 stjärnor
Från 1919 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img