Metallica pre party

Boka hotell i Göteborg

Boka hotell i Göteborg

Redan förra året hintade vi att Metallica kommer till Göteborg och Ullevi. Detta datum närmar sig nu, då det är den 9 juli 2019 det sker. Det är deras Worldwired turné som de gör. Utöver Metallica kommer även två förband. Ghost och Bokassa. Har du sett till att skaffa biljett och ska hit i sommar? Missa då inte att dagen innan gå på Pre Party!

Förfest på Trädgår’n Göteborg

Eftersom Metallica ska spela på Ullevi den 9 juli så har Metallica Club Scandinavia bestämt sig för att hålla en slags förfest, eller en träff, för alla likasinnade. Det kommer bli en kväll med mat, dryck, särskilda ”giveaways” och en massa bra musik.

Bland annat kommer det vara ett band, live på scen, som heter Metal Lika. Detta är ett tributeband, som dels försöker spela så likt det riktiga bandet som möjligt dels jobbar de på att få fram samma unika sound, från varje enskild platta. De fokuserar på åren 83-91, från Kill ‘em All till Black Album, enligt mångas mening Metallicas bästa period!

Fler band ska tillkomma.

Under kvällen kommer även en live-dj underhålla, det är med radiostationen Pirate Rock. De startade 2013 och är från Kungälv. De är idag en av Sveriges största rockstationer. .

Mingla och snacka med radioprofiler, önska musik och häng med på ett prestigefyllt rockquiz.

Dessutom, under kvällen så kommer Daniel Svensson och Peter Iwers från bandet In Flames kommer att vara på plats och ha med sig öl från det egna bryggeriet Odd Island Brewing.

Bryggeriet startades 2016 och drivs av Daniel Svensson och Peter Iwers från bandet In Flames och sedan årsskiftet även av Daniel Forsman, även han en göteborgsmusiker med förflutet i bryggeribranschen.

Odd Island Brewing ligger i Lindome, ca 1 mil utanför Göteborg.

ROCKBLADET kommer också de att finnas på plats

Under kvällen kommer det hållas tävlingar och lotterier och dessa startar redan direkt då dörrarna slår upp på kvällen den 8 juli. Priser som delas ut kommer att vara från Metallicas högkvarter eller från deras officiella releaser. Det är allt från setlists, plektrum till backstagepass med mera.

Allt detta sker på Trädgår’n Göteborg 8 juli och dörrarna öppnar upp 18:00. Missa inte att vara med om det är så att du är ett stort fan av Metallica.

Boka hotell

Om du inte redan har bokat hotell så är det hög tid att göra det nu. Se till att boka in flera nätter så att du dels kan vara med på förfesten dagen före konserten. Här hos oss finns det många bra alternativ när det gäller hotell. Det finns boenden i flera olika prisklasser. Du hittar hotell dels nära Trädgår’n, dels nära Ullevi. Sedan finns det så klart även hotell över hela stan. Välj det hotell som passar dig och din plånbok bäst. Det går ju alltid att åka spårvagn eller buss om du väljer bo en bit bort. Du kan söka runt på vår sida efter hotell och sedan boka. Är det så att du har frågor eller behöver hjälp, då är det bara att kontakta oss. Så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Clarion Collection Hotel Odin  Clarion Collection Hotel Odin
Odinsgatan 6, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1565 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img