Artister på Liseberg 2018

Besök Liseberg i sommar

Besök Liseberg i sommar

På stora scenen Liseberg kommer det varje år en mängd olika artister och uppträder. Det är allt från rock, pop, jazz, schlager, till klassiskt. Det ger dig chansen till att se en mängd olika typer av uppträdanden om du går dit, utan att behöva göra annat än att lösa entré, dock i vissa fall tillkommer extra inträde. Sedan kan du även roa dig på nöjesparken utöver att lyssna på bra musik.

Stora scenen 2018

Lisebergs scen heter Stora Scenen och i år kommer det att komma en mängd olika artister hit och uppträder. Redan den 30 april så ställer sig Samir & Viktor på scenen! De spelar klockan 17. I maj har vi även då ett antal uppträdanden att se fram emot. Bland annat så kommer Icona Pop, Darin, De Vet Du & Joakim Lundell, Silvana Imam och Tove Lo. I juni är det bland annat Mando Diao, Hollywood Vampires, Queens of the Stone Age, Molly Sandén, Pussy Riot och MC50.

Lotta på Liseberg är även det en klassiker och kommer att vara på måndagar från 25/6 till 13/8. Även då kommer det att vara artister som uppträder samt att det sjungs allsång.

I juli månad har vi flera artister till att se fram emot. Det är bland annat Daniel Norgren, Sabina Ddumba, The Sounds och Lena Philipsson. Senare, i augusti, så kommer Kaliffa, Pipsicle, Bananarama, Sven-Bertil Taube, Union Carbide Productions.

I september ser vi Säkert! samt Kapten Röd.

Övriga evenemang

På Liseberg händer det alltid något kul. Det finns flera scener, som det kommer artister och andra band och uppträder. Bland annat på Taubescenen, samt att Ledin spelar på Rondo, Lasse Stefanz på Polketten och det är teaterföreställningar på Lisebergsteatern. I parken händer det även där en massa, från premiärdagar till Olympic Day till Lisebergs trädgårdsdagar.

Sen har du ju hela Liseberg till ditt förfogande! Dels går det utmärkt att bara vandra omkring där inne. Spela på lite olika chokladhjul, eller äta sockervadd. Det går även att åka de olika karusellerna och åkattraktionerna så klart. Sedan finns det flera bra restauranger att stanna till vid om du blir lite hungrig. Så klart även snabbmat och massa annat gott att äta och dricka. Så passa på att njuta av Liseberg om du ändå är här för att kika på en av dina favoritartister.

Boka boende

Om du vill besöka Liseberg för att se en specifik artist, eller för att ha en eller flera dagars nöje i parken med alla åkattraktioner så är det inte fel att boka ett bra boende. Vi har flera hotell som ligger i närheten av denna nöjespark. Det finns även bra hotell en bit bort. Du kan alltid ta dig fram med spårvagnen, bussen eller via taxi. Du kan söka runt på vår sida efter lämpligt boende eller så kontaktar du oss så kan vi hjälpa dig att boka hotell. Vi har hotell som är för alla smaker samt för alla sorters plånböcker här hos oss.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img