Per Gessle på Europaturné – kommer till Göteborg

Wikipedia)" rel="lightbox4551">Per Gessle ut på turné

Per Gessle ut på turné (bildkälla: Wikipedia)

Per Gessle kommer att bege sig ut på en Europaturné, som heter Per Gessles Roxette. Han kommer att spela många av Roxettes hits, men dock utan Marie Fredriksson denna gång. Turnén drar igång i höst och spelningar kommer att ske i London, Hamburg, Berlin, Oslo och så klart här i Sverige då. Utöver att spela i Göteborg så kommer han även att besöka Stockholm, Halmstad, Karlstad och Linköping. Med sig på alla konserter i Sverige har han artisten Nano. Anledningen till att Marie inte följer med på denna turné är hälsoskäl. Men bandet kommer att hänga med, tillsammans med ett gäng andra bandmedlemmar Per spelat med innan.  Turnén startade den 11 oktober och själva avslutningen, ja den får Sverige njuta av. Till Göteborg och Scandinavium kommer de som sista hållpunkt på hela turnén och det är den 16 november. Hotellet bokar du med oss!

Vem är Per Gessle?

Per Gessle är född 1959 är en svensk popsångare, gitarrist och låtskrivare. Han har varit en av Sveriges mest framgångsrika artister och låtskrivare sedan 1980-talet. Gessle slog igen i början av 80-talet och då som frontfigur för Gyllene Tider. 1986 bildade han tillsammans med Marie Fredriksson duon Roxette. De kom att vara Sveriges största musikexportör under 1988-1995. I början av 2000-talet så har Gessle haft framgångar som soloartist med album på både svenska och engelska. Dessutom så har han skrivit och skriver många låtar till andra artister.

Vem är Nano?

Nano heter Nano Omar och är en svensk sångare och låtskrivare. Han kommer från Tumba, har en palestinsk far och en mor från Åland. Under sin uppväxt hade han det svårt, bodde i fosterhem vid 12 års ålder, åkte i fängelse som 18-åring och som 21-åring. Andra gången i fängelse fick han reda på att hans flickvän var med barn och bestämde sig då för att satsa på familjen och återuppta de musikdrömmar han hade som barn. Under våren 2015 släppte han debutsingeln Lion. Året 2017 debuterade han i Melodifestivalen med låten Hold On. Han kom på en andra plats i finalen! Låten har sedan legat på Svensktoppen 18 veckor i rad.

Så missa nu inte när Gessle kommer till Göteborg! Passa även på att se dig omkring i stan. Göteborg har mycket att erbjuda och det oavsett vad det är för årstid.

Boka hotell

Om du inte vill missa Per Gessle och Nano, så ska du haffa en biljett till Scandinavium! Sedan ska du även se till att boka ett boende. Här på vår sida hittar du en massa bra hotell, både nära arenan och en bit ifrån. Välj det som passar dig. Det finns hotell i en mängd olika prisklasser. Så det finns något som passar alla. Du kan söka runt efter olika hotell eller kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp! Passa även på att boka ett par extra nätter när du ändå är här. Om du vill hitta saker att se och göra, kolla då in våra nyheter!

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img