Ola Salo till Rondo med egen show

Wikipedia)" rel="lightbox4548">Ola Salo kommer till Göteborg

Ola Salo kommer till Göteborg (bildkälla Wikipedia)

Gröna Lund. Sedan dess har Ola kört solo, varit en av coacherna i The Voice, deltagit i programmet ”Så mycket bättre” och nu då så kommer han med sin show ”It takes a fool to remain sane” på Rondo i Göteborg. Denna show kommer att spelas under våren 2019 och kommer bland annat att innehålla flera av de hits Ola spelade tillsammans med The Ark. Premiären är den 24 januari 2019.

Vem är Ola Salo?

Ola Salo, föddes som Rolf Ola Anders Svensson 1977 i Avesta. Han är en svensk rocksångare, låtskrivare och tonsättare. Han är allra mest känd som sångare i The Ark där han även skrev i stort sett all text och musik. Han föddes i Dalarna, men flyttade tidigt med familjen till Rottne i Småland. Han var bara 4 år när han skrev sin första bil, ”Raggarbilar”. 1996 antog han artistnamnet Ola Salo, som är en palindrom. Ola är gift med Annelie Pekula, men är öppet bisexuell. 1991 startade han gruppen The Ark. Under 1997-1999 jobbade han som musikalartist på Malmö Stadsteater och medverkade ibland annat Kristina från Duvemåla och Spelman på taket.  2007 vann The Ark Melodifestivalen och representerade Sverige i Eurovision. De kom där på 18:e plats. Under 2008-09 spelade Ola huvudrollen i musikalen Jesus Christ Superstar i Malmö, samt repriserade rollen som Jesus på Göta Lejon i Stockholm under 2012-13. Debuten som soloartist kom med skivan Wilderness 2015.

Boka hotell

Om du är sugen på att se Ola Salo i sin egen show, se till att skaffa dig en biljett! Se även till att i god tid boka ditt boende. Det finns många bra hotell att välja mellan. Kanske du vill bo nära Rondo? Då är Gothia Towers ett bra alternativ. Det finns så klart även andra bra hotell nära och även en bit ifrån. Här på vår sida kan du söka runt efter bra boendealternativ. Det går att söka på flera sätt. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning så är du välkommen att kontakta oss!

 

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    4 stjärnor
Från 1667 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Göteborgs konstmuseum

    4 stjärnor
Från 1455 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img