Gör er redo för årets Halloween på Liseberg!

Missa inte årets Halloween på Liseberg!

Missa inte årets Halloween på Liseberg!

Årets Halloween på Liseberg öppnar upp den 12 oktober och håller på fram till den 4 november. Det sägs att det kommer vara rysligare än någonsin detta år! Det kan nog stämma, för det kommer att finnas en mängd skräck att ta del av. Årets nyhet är Cirkus Bisarr, som är ett stort skräckområde. Här är det en hårfin gräns mellan skratt och skräck och så klart en massa clowner. En ytterligare nyhet för i år är en attraktion för de yngre som går under namnet Shocker. Där är det allt från skelett till blodiga operationssalar så väl som monster och fängelsehålor. Det är dock inga måsten att bli skrämd, det finns mer familjevänliga områden öppna på Liseberg för de som föredrar höstmys, åka attraktioner och göra bus eller godis.

Skräckhuset Zombie

Skräckhuset Zombie gör comeback i år i området Distikt Z. Detta skräckhus tar du dig in i på egen risk! Ta dig fram bland möbler som ligger huller om buller, lysrör som sprakar och hemska varelser! Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

The Experiment

Detta skräckhus kommer även det tillbaka i år. Här är det en galen skapare, som är ute efter nytt blod och vill experimentera. Akta så att det inte blir på dig! Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

Vinden

Vinden är ett skräckhus där tiden stått stilla. Det sägs att här finns det barn som ingen saknar och att de varit inlåsta i över 100 år och att de nu när dörren öppnas är ute efter hämnd! Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

Smitthärden Gasten

Spökhotellet Gasten har till halloween blivit Smitthärden Gasten! Här har alla, både personal och gäster blivit smittade och de lider alla helvetes kval. Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

Karneval Macabre

På Polketten hittar man Karneval Macabre. Det är en mörk varieté med blodiga och blodisande nummer. Missa inte vampyren Arkadia, varulven Orthae eller den odöde magikern Gaston.

Karuseller och åkattraktioner

Under halloween är det även flera karuseller och åkattraktioner som är öppna. Så är du klar med att bli skrämd, eller helst håller dig där ifrån så finns det en massa annat att göra på nöjesparken.

Utöver det så är det ju mysigt att bara gå runt på Liseberg. Det finns ju mycket att titta på samt spela på hjul, ta lotter och så vidare. Inte att glömma att det finns god mat och godis med!

Boka boenden

Du som känner att du vill uppleva en spöklik dag, eller kväll på Liseberg under halloween, du ska se till att boka ett hotell där du får en god natts sömn efter alla skräckupplevelser på nöjesfältet. Här hos oss hittar du hotell i alla prisklasser och det går enkelt att söka fram olika alternativ. Du kan även kontakta oss, om du har några frågor eller om du behöver hjälp med att boka.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img