Vad har vi att se fram emot under 2018?

Välkommen till Göteborg 2018!

Välkommen till Göteborg 2018!

Snart är 2017 över och ett nytt år kommer. I Göteborg händer det mycket under nästa år om man tittar på evenemang. Men vad har vi då att se fram emot vad som ska komma? Här kommer ett litet smakprov på detta, och mer detaljer om allt kommer så klart i artiklar framöver!

Evenemang under 2018

Redan i januari är det P3 Guld på Partille Arena. Priser ska delas ut och artister ska uppträda. I januari kommer även Göteborg filmfestival som varje år lockar tusentals besökare.  Sedan i februari så kommer Gothenburg Horse Show och Eurohorse tillbaka, även det något som sker varje år!

I mars kan ni boka in er att gå på Planet Earth II – Live in Concert, som är en serie på en stor skärm som ackompanjeras av en symfoniorkester. April så är det dags för en Öl och Whiskymässa, som sker under två dagar. April innehåller även Vetenskapsfestivalen, som sker på flera olika platser i Göteborg.

I maj sker Special Olympic Games, samt att Göteborgsvarvet går av stapeln.  I juni är det konsert, med Foo Fighters, på Ullevi samt att Summerburst kickas igång för sjunde året i rad. I juni är det även Volvo Ocean Race och Ed Sheeran kommer till Sverige och spelar.

Juli bjuder på Partille Cup och Gothia Cup och i augusti har vi EuroPride att se fram emot och även Nordea masters, en golftävling.  I augusti är det även dags för Way Out West igen, samt Kulturkalaset så klart. I september återser vi Bokmässan och oktober ger oss Kulturnatta. Sedan återkommer Halloween på Liseberg i oktober och november, samt att nu är vi åter i december igen och det är dags för julstaden Göteborg så väl som jul på Liseberg.

Övriga evenemang 2018

Självklart sker det mer under 2018 i Göteborg. Det är teater, föreställningar, konserter och mycket mer. Vi kommer att hålla er uppdaterade under nästa år med vad som komma skall, så att ni i god tid kan boka ert hotell så väl som skaffa biljetter till det ni vill besöka! Om ni vill veta vad som händer och hålla er uppdaterade, så är det bra att läsa våra nyheter. Vi skriver en ny artikel, varje vecka. I dessa poster tar vi upp saker som händer i Göteborg. Vi ger er bra tips på saker att titta på, saker att göra och saker att uppleva. Så se till att kika in under dessa nyheter, varje vecka under nästa år. Så har ni bra koll ni med!

Boka hotell

Här på vår sida har vi hotell för alla smaker och det går bra att boka redan nu för evenemang nästa år. Du kan söka fram olika alternativ direkt på sidan så väl som att söka via stadsdelar eller typ av hotell. Det finns hotell för alla smaker och plånböcker hos oss. Om du har frågor eller vill ha hjälp med något så är du välkommen att kontakta oss!

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img