“Ursäkta Live” – Scandinavium

Ta spårvagnen till Scandinavium

Ta spårvagnen till Scandinavium

Det är dags för en storlagen föreställning av Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Det på Scandinavium. Datumen som gäller är torsdagen den 15 september och fredagen den 16 september. Johanna Nordström och Edvin Törnblom är numera ett radarpar, som gjort en stor succé med sin podcast ”Ursäkta”. Det är en av de mest lyssnade poddarna i Sverige, någonsin. Nu är det dags att köra live!

En live-föreställning

Johanna och Edvin hälsar: ”Vi älskar show! Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte t.o.m. till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd”,
Denna show, det är en föreställning som hyllar alla de superstars som var och är under 2000-talet. Förhoppningsvis är det en show som kommer att få alla att häpna, det är i alla fall det Johanna och Edvin hoppas på.

Vilka är Johanna Nordström och Edvin Törnblom?

Johanna Nordström är en svensk komiker, influerare och ståuppkomiker. Hon växte upp i Västerås och sommaren före hon började gymnasiet, så startade hon sitt twitterkonto. Detta konto kom att bli mycket uppmärksammat och hon rankades fyra år efter starten som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika av Twittercensus. Därefter har hon jobbat med Aftonbladets Lajkat, på Nyheter24 som social media manager och hon har även frilansat på radio en hel del. Under 2021 var hon med som deltagare i Masked Singer och så driver hon då podcasten med Edvin. Därtill har hon och Edvin även ett tv-program.
Edvin Törnblom växte upp i Nacka. Han började en gång i tiden som praktikant på Breaking News, utan någon formell utbildning. Idag är han känd som programledare och nöjesprofil samt som skådis, då han medverkat i flera produktioner. Han har även skrivit en bok, Bögen är lös, som kom ut i april 2022.

Skaffa biljetter

Om du är sugen på att köpa biljetter till “Ursäkta Live”, så kan du hitta dessa på Ticketmaster. Du måste vara minst 13 år för att gå på denna show. Arenan i sig är rökfri, samt att du inte kan gå ut för att sedan gå in igen.


Scandinavium ligger på Valhallagatan 1 i Göteborg. Det smartaste är att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan om du har möjlighet. Den närmsta hållplatsen heter Scandinavium och ligger precis utanför entrén.

Boka hotell

Om det är så att du kommer från någon annan ort eller stad än Göteborg, så kan det vara smart att boka ett boende av något slag. Det så att du kan få en god natts sömn efter föreställningen innan det är dags att åka hem igen. Här hos oss finns det en mängd bra hotell samt andra boendealternativ att hitta. Det är bara att söka runt på vår sida. Du kan även kontakta oss om det är så att du behöver hjälp eller om det är så att du har några frågor.

Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1491 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img