The Offspring på Liseberg

The Offspring kommer till Liseberg

The Offspring kommer till Liseberg

Den 27 juni kommer The Offspring till Liseberg för att uppträda på stora scenen. Denna kvartett som spelar punkrock och som blev poppis på MTV en gång i tiden kan du bara inte missa! Dessutom har du ju utöver konserten hela Liseberg att roa dig med både före och efter. Boendet, det kan du boka med oss!

The Offspring

The Offspring är ett punkrockband, från Kalifornien, USA. Bandets medlemmar är sångaren Dexter Holland, gitarristen Noodles, basisten Greg K. och trumslagaren Pete Parada. Detta band, tillsammans med några andra band, var de som återupplivade punken i mitten av 90-talet. The Offspring har idag sålt mer än 40 miljoner album över hela världen.

Bandet började en gång i tiden som ett slags garageband 1983 och det då Dexter Holland och Grek K började spela tillsammans. De tog in en medlem till, James Lilja, som varit medlem i ett annat band tidigare. De kallade sig för Manic Subsidal. Kort därefter fick de ytterligare en bandmedlem, Doug Thompson. De spelade in ett par låtar och släppte en studioinspelad låt. Det blev nya medlemmar och medlemmar ersattes, och 1985 valde de även att byta namn, till The Offspring. De började även göra lokala spelningar i Kalifornien. 1986 släppte de sin första singel och 1988 spelade de in en demokassett. Två av låtarna på den släpptes på en bootleg-EP. 1989 släpptes en LP med samma namn som bandet, via Nemesis Record. De ville inte göra en cd version av denna, så då gav sig bandet ut på en turné i USA i sex veckor.

Genombrottet kom dock 1994, när de släppte albumet Smash, via ett annat skivbolag. Det albumet såldes i 2 miljoner exemplar. Efter det bytte de skivbolag igen, då de inte kom överens med det gamla. De började nu släppa allt fler album och 1998 kom det femte albumet som har varit den allra största framgången för bandet, med mer än 11 miljoner exemplar. Efter det har de rönt framgång efter framgång.

Passa även på att ha kul på Liseberg när du ändå är där. Det går bra att åka olika attraktioner, spela på chokladhjul eller äta på någon av alla restauranger som finns på området. Så missa inte det när du ändå är här.

Boka ditt boende

Om du är intresserad av att se The Offspring när de ska spela i Göteborg, på Liseberg, den 27 juni, så kan det vara bra att ha ett boende. Särskilt om du har en bit till denna stad. Här på vår sida hittar du en mängd olika bra alternativ när det kommer till hotell och andra boendealternativ. Du kan söka fram via namn, stadsdel, kedja och så vidare. Det finns flera bra hotell som ligger nära Liseberg, om du inte vill ta dig så långt. Det finns även bra hotell en bit ifrån, som du kan bo, och så kan du ta spårvagn till konserten. Om du inte hittar det du söker, eller har frågor eller behöver hjälp så är det bara att kontakta oss.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img