The Dinner Show med Eric Saade och Johan Jureskog

I höst och vinter kan du uppleva god mat och underhållning i Göteborg. Det på Trädgår’n. För maten står kända kocken Johan Jureskog och för underhållningen står artisten Eric Saade. Dessa två möttes, tack vare att Eric jämt och ständigt besökte Johans restaurang AG. De fastnade alltid i samtal om vin och mat. De kom fram till att skapa något tillsammans och det blev då denna dinner show.

De datum som gäller är 29 och 30 oktober, samt 5 och 6 november.


Show och mat

Under kvällen som denna show är, så serveras det en fantastisk meny signerad Johan Jureskog. Det blir klassiker från hans restaurang AG som ligger i Stockholm. Menyn består av detta:
Mixade förrätter:

• Burratina med grillad paprika & friterad schalottenlök
• Grillat lättrökt bacon från Fällmans kött
• Tomatsallad med Bloody Mary-vinaigrette & silverlök

AG´s hängmörade nötrygg av selekterad Svensk mjölkko
Bakad potatis, vitlökssmör, talgbearnaise & örtsallad
AG´s världsberömda kladdkaka med lättvispad grädde

Du kan även boka ett dryckespaket som kostar extra.

När det gäller biljetter, så kan du välja mellan dessa alternativ:
GULDBILJETT 1395kr – Mat & show
Äter och ser showen från plats i showlokalen. Placering sker efter bokningsnummer och antal biljetter. Inkluderar meny signerad Johan Jureskog, show och garderobsavgift. Sittplats i showlokalen.
SILVERBILJETT 1195kr – Mat & Show
Äter och ser showen från plats på barbord på balkong. Placering sker efter bokningsnummer och antal biljetter. Inkluderar meny signerad Johan Jureskog, show och garderobsavgift. Sittplats på balkongen.

Eric Saade

Eric Saade föddes 1990 i Skåne. Han upptäcktes redan vid 13 års ålder på en talangjakt. Hans första skivkontrakt fick han när han var 15 år. Han har varit medlem i ett pojkband samt varit programledare för bland annat Disney. Han har också medverkat i Melodifestivalen, Sommarkrysset, Lotta på Liseberg, Allsång på Skansen och i Så mycket bättre.

Johan Jureskog

Johan Jureskog föddes 1975 i Stockholm. Han var först anställd på Rolfs kök i Stockholm, och tog 2003 över restaurangen som en av två delägare. Han äger och driver även restaurang AG. Jureskkog har varit medlem i Svenska kocklandslaget samt varit med och vunnit matlagnings-OS med dem. Han har medverkat som kock på TV 4 samt haft eget program i tv 3 med Frida Nordstrand, som hette Världens bästa burgare. De reste då runt i världen just för att hitta den allra bästa burgaren någonsin. Under 2018 startade även han tillsammans med sin bror Ludvig en hamburgerbar vid namn Jureskogs. Hamburgarna är inspirerade från bland annat tv-programmet Världens bästa burgare.

Boka hotell

Om det är så att du är inne på att gå på denna show samt njuta av god mat, så gör du helt rätt. Passa då på att boka ett bra hotell med. Här hos oss finns det gott om många bra boendealternativ att välja på. Det finns även en mängd andra trevliga saker att göra i Göteborg, så passa på att boka in flera nätter när du ändå håller på. För att hitta rätt hotell så kan du söka runt här på vår sida. Sedan bara boka det som passar dig och din plånbok. Om du inte hittar vad du söker eller har frågor, kontakta oss gärna.

Hotel Pigalle  Hotel Pigalle
Södra Hamngatan 2A, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 2360 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1491 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img