Sveriges hemligaste Dinner club öppnar i Göteborg

Det händer grejer på Kungsportsplatsen!

Det händer grejer på Kungsportsplatsen!

Något som det hintats om, är att det i mars, 2018 kommer att öppnas upp ett ställe, där du kan få en helt ny form av middagsupplevelse och då inte bara i matväg. Dock är det en väl bevarad hemlighet exakt vad det är man kommer att få uppleva. Det som har avslöjats är att det är en helt ny typ av Dinner Club, vid namn The Concept och att det är på Kungsportsplatsen det kommer att ske.  Det kommer bli shared dining och underhållning på hög nivå!

Mannen bakom konceptet

Hjärnan bakom The Concept är Johan Espeland. Han är konstnärlig chef på Wallmans group i Skandinavien. Johan är själv en utbildad musikalartist som gick på Balettakademin i Göteborg och han har arbetat med en mängd olika saker innan han fick den position han har idag. Han har bland annat jobbat som ljusdesigner, scenograf, kostymdesigner, koreograf och regissör. Inför denna nya hemlighet i Göteborg så har Johan rest runt i världen. Besökt andra dinner clubs ibland annat London, New York och Paris. Sedan har han tagit influenser av detta för att skapa Sveriges egna Dinner Club. Fokus kommer att ligga på maten, som är nummer ett. Därefter är det underhållningen. Efter middag och underhållning så kommer The Concept förvandlas till nattklubb, så att man kan stanna kvar och fortsätta roa sig.

Anmäl ditt intresse

Även om detta är en hemlis, så finns det små ledtrådar överallt om vad som komma skall. Bland annat kan du anmäla ditt intresse för detta och få mer information på mailen. Det går även redan nu bra att boka in sig, för att gå dit i mars 2018. Om du vill läsa mer om detta, så kan du besöka The Concepts hemsida eller läsa mer om det på Facebook!

Upplev övriga Göteborg

Om du tänker dig boka in ett besök på denna hemliga klubb, passa på att boka boende med oss, kanske för fler nätter en bara en? Det gör att du kan uppleva mer av Göteborg. Om du vill ha tips på saker att se och göra, så kan du lära våra tidigare artiklar, eller följa oss och läsa våra nya! Göteborg är en stad som har mycket att erbjuda och det både vår, sommar, höst och vinter!

Boka boende idag

Här på vår sida kan du på ett mycket enkelt sätt söka fram ett boende som passar dig och dina behov. Sök via stadsdelar, eller så söker du hotell efter vad de heter. Då det finns olika prisklasser på våra hotell så finns det något som passar alla. Det är allt från lyx till mellanklass till lite enklare budgetalternativ. Ta det hotell som passar dig och din plånbok allra bäst. Om du har frågor eller behöver hjälp med något annat, så är det bara att kontakta oss, så hjälper vi dig. Här hos oss hittar du flera olika typer av hotell och övriga boenden. Så det är bara att välja det du gillar.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img