Summerburst – större än någonsin!

Missa inte årets Summerburst

Missa inte årets Summerburst

Summerburst är tillbaka i sommar och det för tionde året i rad. Detta år, 2020, så har festivalen bestämt sig för att vara större än någonsin. De smäller helt enkelt av den största upplagan någonsin i Göteborg. Datumet för festivalen är 56 juni. Biljetterna släpps den 27 januari. Hotellet, det bokar du med oss!

Större produktion

Årets festival i Göteborg kommer att ha fyra scener samt en större produktion. Festivalen siktar nu på att nå helt nya nivåer. Detta innebär att Summerburst kommer till Stockholm först året därpå, 2021, men Göteborg kan njuta av en dubbelt så tung festival!

Årets festival firar 10 år och det kommer att ske med dunder och brak. Alla scener och musikgenrer som varit med under dessa 10 år kommer tillbaka.
De största akterna kommer ske på Mainstage. Den intima scenen Garden Stage spelar välkända artister som toppar alla listor. Scednen Love Affair kommer att rigga upp för en Disco/Techno-fest. Orion Area är scenen som kommer tillbaka och på denna scen kommer Hardstyle-artister.

De artister som kommer att delta i årets Summerburst släpps den 24 januari, så vi kommer att återkomma med detta i en ny artikel.

Tänk på att köpa dina biljetter direkt från summerburst.se.

Information om årets festival

Lineup släpps den 24 januari och biljetterna släpps den 27 januari. Platsen är Ullevi och det den 5 och 6 juni. Det är 18-årsgräns på detta event. Det eftersom det sker alkoholförsäljning inne på festivalområdet. Premiumområdet har 20-årsgräns.

De enda auktoriserade återförsäljaren av biljetter till Summerburst är Ticketmaster. Så se till så att du inte köper av andra. Risken är att det är bluff och du inte kommer att komma in.
Det finns en smart Summerburst-app att ladda ner. Den är bra att ha både före och under festivalen. Du kan i appen skapa ett eget schema med det du vill se. Du kan också navigera dig runt området samt se vart du befinner dig.

Ett tips under festivalen är att du ser till att dricka mycket vatten. Ha även uppsikt över dina värdesaker samt ta hand om varandra!

I entrén kommer det att vara en säkerhetskontroll. Det eftersom du inte får ta med vad som helst in på området.

Detta får du ha med:

Väskor som är max 40x40x20 cm
Filtar och handdukar
Kameror och GoPro-kameror är toppen för att föreviga den festival-upplevelsen någonsin (dock är systemkameror, utbytbara objektiv, avtagbara linser och andra tillbehör som stativ, selfie-pinnar och GoPro-fästen inte tillåtna)
Tomma vattenflaskor i plast och aluminium som rymmer max 1 liter och har återförslutande kork
Solkräm
Uppblåsbara saker
Mediciner: Om du är i behov av att ta med dig receptbelagd medicin in på festivalområdet bör du kunna visa upp etikett från apoteket med information om rekommenderad dosering och patientnamn.

Detta får du inte ha med:

Väskor och ryggsäckar som är större än 40x40x20 cm
Mat och dryck
Professionell ljud- och bild-inspelningsutrustning
Systemkameror
Kamera-accessoarer som t.ex. selfie sticks, stativ, monteringsdelar, avtagbara linser eller andra tillbehör och annan kommersiell utrustning.
Paraplyer
Djur (ledhundar är självklart välkomna!)
Drönare
Flaggor och banderoller på pinne
Glasbehållare
Laserpekare
Campingstol och hopfällbar stol
Tuschpennor eller sprayfärg
Masker eller föremål i syfte att dölja ansiktet
Radioapparater och walkie-talkies
Skateboards, skotrar, cyklar, vagnar
Tält av alla slag
Ej godkänt marknadsförings/försäljnings-material som flyers, klistermärken m.m.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img