Summerburst 2021

Summerburst 2021

Summerburst 2021

Förra året, 2020 var det ju tänkt att Summerburst skulle fira sitt 10-årsjubileum. Men så kom det en pandemi i vägen och festivalen fick ställas in, eller skjutas på. Tanken är att man ska kunna hålla festivalen i Göteborg i juni månad, 2021. Men allt handlar så klart om hur det utvecklar sig med pandemin. Men arrangörerna jobbar i alla fall på att det ska bli av.

Maxad festival

Upplagan av Summerburst blir den största någonsin och publiken kan förvänta sig två maxade festivaldagar av extra allt med stora världsartister, färgsprakande fyrverkerier, dans och eufori. De datum man har satt är 4-5 juni. DJ Snake har bekräftat att han kommer vara med och uppträda på festivalen 2021 och även Will Sparks och Sparks Mania är klara. Under kommande månader kommer Summerburst-teamet arbeta hårt för att sätta ihop en ny och helt fantastisk line-up. Det återstår att se om det som var sagt inför förra årets festival blir av även i år. Förra året var det nämligen tänkt att man skulle ha fyra scener samt en större produktion. Det var även tänkt att alla scener och musikgenrer som varit med under dessa 10 år skulle komma tillbaka. Vi hoppas att så även är fallet i år, eftersom man får fira 10 år under 2021.

Biljetter släppta

Den svenska festivalen Summerburst är inriktad på elektronisk musik och har haft artister som David Guetta, Avicii och Eric Prydz, Tiesto, Alesso, Axwell, Sebastian Ingrosso med flera andra. Biljetter finns redan nu att köpa. Dock är det så att din biljett för 2020 är giltigt för årets festival om du valde att spara den. De enda auktoriserade återförsäljaren av biljetter till Summerburst är Ticketmaster. Så se till så att du inte köper av andra. Risken är att det är bluff och du inte kommer att komma in.

Det finns en smart Summerburst-app att ladda ner. Den är bra att ha både före och under festivalen. Du kan i appen skapa ett eget schema med det du vill se. Du kan också navigera dig runt området samt se vart du befinner dig.

För att ha koll på årets festival så kan du även besöka summerburst.se. Där kommer alla artister att presenteras allt eftersom samt att det även kommer mer information om allt annat kring festivalen.

Boka hotell

Om du redan har kvar en biljett eller väljer att köpa en nu, det spelar ingen roll. Du bör oavsett ha ett bra boende. Det är inte fel att välja ett hotell som ligger nära festivalens område. Den sker så klart på Ullevi. Bra hotell nära denna arena är bland annat Scandic Opalen, Arena Hotel, Radisson Blu Scandinavia och Hotell Onyxen. Du kan boka ditt hotell här hos oss. Vi har många olika alternativ när det gäller boenden och hotell. Det är bara att söka runt. Om du inte hittar det du söker eller har frågor, så är du välkommen att kontakta oss. Du hittar även en del bra information i våra nyheter.

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img