Summerburst 2021 – Framflyttad

Summerburst blir av!

Summerburst blir av!

Summerburst skulle ju ha varit redan under 2020 och det med ett hejdundrande firande av 10 år som festival. Dock kom ju pandemin och ställde till det. Det gjorde att man valde att skjuta upp festivalen till sommaren 2021. Dock blev även detta uppskjutet och länge var det ovisst hur länge. Men som det verkar nu, så får de köra sin festival i år, men det under sensommaren/tidig höst. Datumen som är satta är 3-4 september. Om inget oväntat sker eller Folkhälsomyndigheten kommer med nya direktiv, så blir det av! Du som har kvar din biljett från 2020, den är även giltig för detta nya datum!

Stort firande

Upplagan av Summerburst blir den största någonsin och publiken kan förvänta sig två maxade festivaldagar av extra allt med stora världsartister, färgsprakande fyrverkerier, dans och eufori. På Main Stage spelar världsartister som Martin Garrix, DJ Snake, David Guetta, Imanbeck, Morten, A7S, Don Diablo, Will Sparks, Rebecca & Fiona, Broiler och Alok.
På intima Garden Stage hittas publikfavoriter som NOTD Live, Juicy M och Fang Sabri. Dessutom tillägnas fredagen åt SPARKS MANIA – en take over som presenteras av ingen mindre än Will Sparks! Här kan man uppleva några av australiensarens personliga favorit-DJ’s live så som Danny Avila och Mariana Bo!
På omåttligt populära scenen Orion Area spelar Hardstyle-akter som Coone, Miss K8 och D block S te fan.
Det kan tillkomma fler artister!

Biljetter släppta

Summerburst är inriktad på elektronisk musik och har tidigare haft artister som David Guetta, Avicii och Eric Prydz, Tiesto, Alesso, Axwell, Sebastian Ingrosso med flera andra. Biljetter finns redan nu att köpa. Det finns två olika festivalpass att välja mellan. Om du har kvar din biljett för 2020 så är den giltigt för årets festival.
18-årsgräns gäller på festivalen. På Premiumområdet är det 20-årsgräns. Biljetter säljs enbart via Ticketmaster!
Det finns en smart Summerburst-app att ladda ner. Den är bra att ha både före och under festivalen. Du kan i appen skapa ett eget schema med det du vill se. Du kan också navigera dig runt området samt se vart du befinner dig.

För att ha koll på årets festival så kan du även besöka summerburst.se. Där finns alla artister presenterade samt att det är även där de kommer annonsera om det tillkommer fler artister. Där står det även annan bra info du kan behöva.

Boka hotell

Det kan vara bra att redan nu boka boendet för årets festival. Eftersom den hålls på Ullevi är det inte fel att välja ett boende nära där, så att du har gångavstånd. Dock finns det många bra bussar och spårvagnar att åka om du väljer ett boende längre bort. Bra hotell nära Ullevi är bland annat Scandic Opalen, Arena Hotel, Radisson Blu Scandinavia och Hotell Onyxen. Självklart kan du boka dessa hotell via vår sida här. Om det är så att du har frågor eller behöver hjälp med din bokning, så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img