Stjärnskottet Zara Larsson kommer till Liseberg

Ingen mindre än stjärnskottet Zara Larsson intar Stora Scenen på Liseberg nästa månad

Ingen mindre än stjärnskottet Zara Larsson intar Stora Scenen på Liseberg nästa månad

Efter stora framgångar i USA och Europa samt en hyllad spelning på Way out West i sommar kommer världsartisten Zara Larsson till Liseberg – du kan se henne på Stora Scenen lördagen den 17 september kl 20.

Zara Larsson slog igenom redan som 15-åring med singeln Uncover som sålde 7x platina i Sverige. I början på 2014 kom albumet ”1” som innehöll hits som Bad Boys, Rooftop och Carry You Home.
 

Årets kvinnliga artist

Under de senaste åren har Zara vunnit flera priser, bland annat Rockbjörnen för ”Årets kvinnliga artist” tre år i rad, varit på flera turnéer i Sverige och utomlands samt varit en av sommarpratarna i Sommar i P1 2015.

Förra året släpptes singeln Lush Life som låg etta på flera topplistor i Sverige och blev korad ”Årets låt” på P3 Guldgalan 2016. I år släpptes även låten Never Forget You som hon skrivit tillsammans med den grammynominerade låtskrivaren och sångaren MNEK.

I sommar var Zara aktuell igen med den officiella EM-låten This One’s for You tillsammans med David Guetta. Nyligen nådde hon över 1 miljard lyssningar på Spotify och blev nominerad till ”Bästa nya artist” i amerikanska MTV Video Music Awards. Under Beyoncés Formation World Tour öppnade Zara för idolen på spelningen i London.

 

Drömmer om att toppa Billboard-listan

Blott 18 år gammal har hon redan en lysande karriär och det verkar inte finnas några gränser för hur långt hon kan gå. Nästa dröm för Zara är att toppa Billboardlistan i USA och det är nog bara en tidsfråga. Men först får vi se henne på Stora Scenen på Liseberg. Boka in den 17 september kl 20.00!

 

Hotellrekommendationer

HotellGöteborg har flera populära hotell nära Liseberg i olika prisklasser – här kommer några av våra favoriter!

Vill ni komma riktigt billigt undan är prisvärda Hotel Allén med tre stjärnor alldeles perfekt. Hotellet har en miljövänlig profil och här bor du bekvämt och centralt i närheten av Bältespännarparken och Trädgårdsföreningen.

›› Boka ditt rum på Hotel Allén här

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

På Hotell Liseberg Heden bor du som namnet antyder givetvis nära till nöjesparken men också inom gångavstånd till Avenyn och Scandinavium. Detta fyrstjärniga hotell ligger även i närheten av Gamla Ullevi och Göteborgs stadsteater.

›› Boka ditt rum på Hotell Liseberg Heden här

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Eller varför inte bo på klassikern Scandic Opalen? Med sina fyra stjärnor erbjuds givetvis Scandic-standard och om du vill upptäcka mer av Göteborg är det nära till både Scandinavium och Valhallabadet.

›› Boka ditt rum på Scandic Opalen här

Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img