Stefan Odelbergs ”En Talk Talk Show” är tillbaka i höst med nya gäster

Stefan Odelberg är tillbaka med En Talk Talk Show. Foto: Rickard Werecki

Stefan Odelberg är tillbaka med En Talk Talk Show. Foto: Rickard Werecki

Nu är det klart för en fjärde säsong av Stefan Odelbergs populära ”En Talk Talk Show” och i höst dyker han upp i ny kostym på Restaurang Trädgår’n i Göteborg.

Nästa säsong, som kommer erbjuda besök av gäster som Samantha Fox, Lill-Babs, David Batra och Glenn Hysén m.fl., har premiär den 26 oktober och de som är intresserade kan köpa biljetter redan nu.

 

Ny spännande resa

Årets nya show ger nya förutsättningar för showvärden Stefan Odelberg som tar med sig publiken på en ny spännande resa, både framåt och bakåt i tiden. Intervjuer varvas med gnistrande shownummer, ett och annat infall, en dos magi, spännande överraskningar, mycket musik och humor, allt perfekt förpackat av showvärden själv. Med sig på scen har Stefan husbandet Circus Markus och sin ständige assistent Håkan.

 

Blandad skara gäster

 - När jag var liten letade jag i pappersåtervinnings-containrar efter Okej-tidningar innehållandes Samantha Fox; det behöver jag inte nu 30 år senare, nu kommer hon till Sverige och hälsar på mig istället. Samtidigt får jag med mig underbara Lill-Babs, Apelgren… ja vad ska man säga? Vi toppar det hela än en gång. Skitkul att ha en så otroligt blandad gästskara, ingen kväll kommer att bli den andra lik, säger Stefan Odelberg.

 

Showen flyttar till Trädgår’n i Göteborg

- Fantastiskt kul och väldigt spännande att vi har lyckats få hit Stefan Odelberg och underbara ”En Talk Talk Show”. Detta går helt i linje med vår satsning och ambition att bli landets ledande show- och nöjesarena, säger Trädgår’ns VD Albert Alexandersson.

 

Gäster avsnitt för avsnitt

26 Oktober: Lill Babs och Jessica Andersson

2 November: Babsan och Peter Apelgren

9 November: David Batra och Peter Johansson

16 November Samantha Fox och Glenn Hysén

 

Biljetter till “En Talk Talk Show” kan köpas via www.tradgarn.se eller på telefon: 031-102080.

Läs mer på: www.stefanodelberg.com

 

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img