Sommar på Kajskjul 8

Sommarskoj i Göteborg

Sommarskoj i Göteborg

Kajskjul 8 i Göteborg har i mer än 20 år bjudit på en massa underhållning, föreställningar och events. De håller till i ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Sedan början av 1990-talet har det fungerat som en showkrog. I sommar så är det en hel del nöjen du kan njuta av där. Dels har de sommarbistro, och du kan på deras 70 meter långa veranda njuta av god mat och kall öl. På deras lilla scen vid verandan så kommer det att finnas fantastiska artister, stand-up och kluriga quiz om vartannat.

Sommarlive

I sommar kommer det att vara en del live musik på Kajskjul 8. Bland annat kommer Timo Räisänen, Stefan Andersson och Daniel Lemma att uppträda flera gånger. Kvällen börjar med en 2-rätters middag.
Timo kommer den 22 juli och 12 augusti, det med en avskalad och intim spelning. Dels egna hits, dels bjuder han på tolkningar av Gärdestad.
Stefan kommer att spela 29 juli samt 4, 7, 11 och 14 augusti. Då bjuder han på en sommarblandning av sina bästa låtar.
Daniel kommer att spela den 5 augusti med en intim och avskalad spelning som innehåller både gammalt och nytt material.

Musikquiz

Varje fredag är det quiz med musik på Kajskjul 8. Det med Anders ”Pipistrello” Rönnefors från Mix Megapol. Du kan skapa ett lag med 2-4 personer och ställa upp och tävla. Bistron öppnar 18:00, quizet drar igång 19:30 och rättning sker runt 21:20.

Stand-Up

I juli blir det skräddarsydda föreställningar från Hilarious Stand-up som bjuder på några av landets bästa komiker. MC samtliga lördagar är Sveriges roligaste Örebroare Tobbe Ström.
Den 17/7 är det Messiah Hallberg som är headline och Tito Salazar är support. Messiah är komiker, skådespelare, journalist och pod-stjärna.
Den 24/7 är det Thomas Petterson som är headline och Martin Johansson är support. Thomas har medverkat i mängder av TV-shower, allt från ”Släng dig i brunnen” och ”Doobidoo” till ”Så skall det låta”, ”På spåret” och ”Time Out”. Han har varit på turné landet runt med tre egna stå-upp shower.
31/ är det Ann Westin som är headline och Kadir Meral som är support. Ann Westin är korad tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. 2017 firade Ann 20 år som komiker, med en färgsprakande jubileumsshow som också filmades och har visats på SVT.

Kommande event på Kajskjul 8

Senare i höst och vinter så är det en hel del underhållning att se fram emot. I september kommer till exempel Danny Saucedo med sin Dinner Club Experience. I september fram till november kan du se Claes Malmberg och Stefan Livh i ”Full av Livh”.
November och december månad är det Scenkväll med morrongänget från Mix Megapol.
Den 27+28 oktober, så kan du se Plura med ”Ett klassiskt gig” och den 19+20 november kommer Katrin Sundberg med ”Jag gör vad fan jag vill”.
Under 2022 så kommer både Stefan Andersson och Eric Gadd.

Boka hotell

Om du vill åka till Göteborg i sommar för att besöka Kajskjul 8, se då till att boka in dig på ett bra hotell. Här på vår sida kan du söka fram många bra alternativ. Om du behöver hjälp, kontakta oss gärna.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img