Snart dags fira halloween i Göteborg

Fira halloween in Göteborg

Fira halloween in Göteborg

Nästa månad är det oktober och då är det även halloween. I Göteborg är det perfekt att fira denna högtid genom att besöka Liseberg. I år har de premiär den 11 oktober. Höstlovet brukar infalla runt halloween, så varför inte passa på att besöka Göteborg. Det finns även fler aktiviteter i staden att göra utöver att gå på Liseberg.

Höstlovsaktiviteter

Göteborg har mycket att se och göra, även på hösten. Universeum är en plats som både barn och vuxna gillar att besöka. Det eftersom det är ett ställe med många olika saker på. Nyligen kom det en helt ny utställning om rymden som är väl värd att besöka. De har även ett härligt program för halloween. De kallar det för Creepy science och det har premiär den 12 oktober. Kemi, fysik, biologi och teknik får en läskig tvist under Universeums halloween. Hela huset fylls med kusliga, kluriga och något klibbiga aktiviteter.

Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg är skrämmande, men rolig och det ger dig allt från åkturer i mörkret till ”mysrys” för de allra minsta., så väl som otäckheter för de äldre. Öppetdagar: 11–13, 18–20 och 25–31 oktober samt 1–3 november.

I år är det dels återkommande aktiviteter, men även en nyhet. Nyheten är ”Skogen”. Det öppnar upp när mörkret faller, vid 19 på kvällarna.

Återkommande är Skräckhuset Zombie gör comeback och det i området Distikt Z. Vågar du dig in i detta skräckhus? Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

The Experiment är ett skräckhus som även det återkommer. Även här är det åldersgräns 11 år och ingår i stora åkpasset.

Vinden är ett skräckhus där tiden stått stilla. Det sägs att här finns det barn som ingen saknar och att de varit inlåsta i över 100 år och att de nu när dörren öppnas är ute efter hämnd! Åldersgränsen är 11 år samt att det ingår i stora åkpasset.

Smitthärden Gasten, sjukare än någonsin, återkommer även det. Alla är smittade i detta hus, både gäster och personal.

Sedan är det även hisnande cirkuskonster och mystisk magi med Kabaré Kaos på Polketten samt Cirkus Bisarr med lite läskigare cirkusföreställning.

Karuseller och åkattraktioner har även de öppet, du ser vilka det är på Lisebergs hemsida. Sedan är det ju också mysigt att bara promenera runt på området, äta popcorn, spela på hjul och ha det hur mysigt som helst.

Mys i Göteborg

Hösten är en mysig tid att vara i stan. Sitt på ett café med en kopp te eller gör aktiviteter av olika slag. Om du kikar under våra tidigare nyheter så hittar du en massa bra tips på saker att se och göra i Göteborg.

Boka hotell

Om du vill fira halloween i Göteborg så kan det även vara lämpligt att boka dig ett bra hotell. Här på vår sida finns det gott om olika alternativ för alla smaker och plånböcker. Du kan söka runt och leta efter det som passar dig och boka det. Om du har frågor eller behöver hjälp med din bokning så är det bara att kontakta oss.

 

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img