Run For Your Lives – Göteborg

Spring för livet och undvik alla zombies

Spring för livet och undvik alla zombies

Run For Your Lives är ett lopp som i flera år har körts i Örebro, men även i Uppsala. Detta lopp kommer nu till Göteborg och det den 5 oktober 2019. Du som är ett fan av The Walking Dead eller zombies överhuvudtaget kan nu delta i detta lopp. Hotellet, det bokar du med oss.

Vad är Run For Your Lives?

Run For Your Lives är ett hinder och skräcklöparlopp kan man säga. Det är en bana där du springer eller går på och längs med den så är det vissa val du måste göra. Du har tre liv-band och målet är att ta dig runt med så många liv kvar som möjligt. För att göra det måste du ta dig igenom olika filmiska hinder, allt kryddat med hundratals zombies på jakt efter dina liv.  Fel val kan kosta dig liv. Dessa hänger tre stycken i ditt midjebälte. Zombies kommer att jaga dig och ta dessa.

Run for your lives är avsett för alla, oavsett ålder (rekommenderat från 13 år) och fitness. Hela grejen är att man ska ha kul och att det ska vara en upplevelse som består. Det finns även barnlopp för barn mellan 7-12 år och har en kortare sträcka som är läskig även om det är lite snällare än för vuxna.

RFYL Göteborg 5 okt 2019

Detta är nytt för i år. Loppet sker på Ringsöns industriområde vid Frihamnen. En riktigt apokalyptisk sträcka med naturliga hinder och scener som går både inom och utomhus. Ca 6 km och mörkt när ni springer.

När du ställer upp som löpare skall du försöka ta dig till safe zonen med minst ett av dina tre liv kvar. Lyckas du med det får du den ärofyllda ”Survivor”-medaljen. Skulle du blir du bli av med alla dina tre liv skall du ändå ta dig till safe zone. Men du får vara nöjd med ”Infected”-medaljen.

Oavsett om du klarar loppet med liv kvar eller ”stryker med” så är alla, löpare, publik och zombies välkomna att delta på End of the World Partyt efteråt.

Det går att delta som zoombie om man vill i detta lopp. Du får då vara med och skådespela, skrämma och njuta av eventet på en parkettplats mitt i loppet. Uppgiften är egentligen enkel, ta livband om du får chansen och gör en bra skådespelarinsats som fruktad zombie. Det går även att delta som funktionär.

End of the World Party

Run For Your Lives officiella efterfest End Of The World Party! sker efter alla lopp i de olika städerna. Det är en efterfest för löpare, statister och funktionärer. Även publik är välkomna. Ibland behövs förköpta biljetter ibland behövs det inte. Det planeras fortfarande för denna fest, så detaljer om det kan du läsa senare på Run For Your Lives egen hemsida.

Boka hotell

Efter detta lopp och den efterföljande efterfesten kan det vara skönt att ha en bekväm säng att sova ut i. Här hos oss finns det gott om hotell att välja mellan. Du kan söka runt efter alternativ på vår sida eller så kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img