Premiärdagar Liseberg 27 april-1 maj

Åk massor av berg- och dalbanor på Liseberg

Åk massor av berg- och dalbanor på Liseberg

Nu äntligen är det dags för Liseberg att åter igen slå upp portarna. Premiären sker den 27 april och mellan det datumet fram till 1 maj är det späckat program. Det är fyrverkerier, festligheter, åk i attraktioner och en massa annat härligt skoj. Missa inte att besöka Göteborg under dessa dagar. Hotell hittar du hos oss.

Massa skoj på Liseberg

Den 27 april klockan 12 är första dagen som Liseberg slår upp sina portar. Det är ett fantastiskt premiärprogram som finns att uppleva. På lördagen den 27 är det bland annat en öppningsceremoni vid huvudentrén. Sedan finns det chans at vara med på sagoläsning med kaninerna, kaninteater, dans med kaninerna, samt att klockan 20:00 är det Augustifamiljen med gäster som uppträder på Lilla Scenen. Klockan 22 är det invigningsfyrverkeri. Resten av dagarna är det mer kaniner i form av teater, dans och sagoläsning.

Tävling i att åka berg-och dalbana

Liseberg har ingen ny attraktion att presentera i år. Dock så har de detta år en tävling. Det kommer att vara en tävling i vem som klarar av att åka mest berg-och dalbana under 120 minuter. Det kommer att vara fyra lag med 25 personer i varje. Det är sedan Lisebergsbanan, Helix, Balder och Valkyria som ska åkas. Man får inte åka samma bana, två gånger på raken, utan måste byta mellan varje gång. Hela laget ska åka tillsammans. Det måste göras minst ett åk i varje berg-och dalbana. Själva tävlingen ordnas den 27 april, innan parken öppnar klockan 12. Det lag som vinner, de får vara med och inviga parken när de öppnar.

Massa skoj

Liseberg är bra på det sätt att det erbjuder en massa skoj för alla åldrar. Det finns något för alla att göra här. Det är inte ett måste att åka de allra häftigaste attraktionerna. Det går lika bra att vandra runt, se på vackra blommor, dansa, spela på hjul, äta god mat eller vad man nu vill göra. Så detta är ett nöjesfält för hela familjen, från far och morföräldrar ner till de allra minsta barnen. Det är inte fel att åka hit och spendera en dag eller två. Säsongen är rätt så lång, så det finns många chanser från nu fram till hösten. Sedan kommer det ju även att öppnas upp igen till både halloween och till jul med för den delen,

Boka hotell

Om det är så att du tycker det verkar som en bra idé att åka till Göteborg en eller flera dagar nu när de öppnar för säsongen, passa på att även boka boende. Det kan vara skönt att koppla av i en skön hotellsäng efter en dag med härliga åk i alla attraktioner som finns i nöjesparken. Här på vår sida hittar du en massa bra alternativ på boende. Det är bara att söka runt. Det går även bra att kontakta oss om det är så att du behöver hjälp eller har några frågor att ställa. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt vi kan.

 

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img