Pilsner och penseldrag på Liseberg

Besök Lisbergsteatern

Besök Lisbergsteatern

Du som vill ha en kväll full med kärlek, gapskratt samt en massa sång, du ska se till att skaffa dig en biljett till föreställningen Pilsner och penseldrag. Denna går att se på Liseberg under september månad. Föreställningen är på 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Ensemblen består av Claes Månsson, Jojje Jönsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck, Ing-Marie Carlsson, Anna Carlsson, Per Holmberg, Karin Bergquist och Ola Hedén. Regin står Ulf Dohlsten för och manus står Gideon Wahlberg. Om man läser om föreställningen stå står det som så att tar man en galen streber samt en förvirrad tant och lägger till två kärlekstörstande ungkarlar så är man varmt välkommen till 57:ans innergård.

Övriga evenemang på Lisebergsteatern

Det är inte bara föreställningen Pilsner och penseldrag som går att se på Lisebergsteatern just nu. Det går även en mängd andra föreställningar. Bland annat kan du boka in att se DubbelTrubbel, Where the Magic Happens, Duran & Mollamns Allsångshow, Stefan Sauk – Tillfälligt utbrott, samt flera andra.

Upptäck Liseberg

Liseberg ligger precis jämte Lisebergsteatern och har öppet fram till 30 september om du vill kunna åka olika attraktioner med mera. Sedan kommer de även att ha öppet under halloween och det mellan 12 oktober till 4 november. Sedan slår de även upp dörrarna för det som heter Jul på Liseberg och det sker mellan 16 november till 30 december.

Passa nu på att vandra runt på Liseberg. Det finns mycket att titta på för dig som inte vill ägna dig åt att åka olika karuseller. Det går även att spela på hjul, kolla in spelhuset eller varför inte äta något gott? Det finns flera bra restauranger inne på området du kan välja att äta på. Sedan finns det även en hel del snabbmat. Missa inte heller att äta en god sockervadd eller kanske lite popcorn eller andra goda saker.

Upptäck Göteborg

Göteborg är inte bara Liseberg utan det finns mängder av saker att se, göra och upptäcka i denna stad. Om du läser under våra nyheter, så hittar du en hel del bra tips på vad du kan se och göra i Göteborg. Vi uppdaterar oss dessutom varje vecka med nya evenemang. Så gör det till en vana att gå in där och kika om det är så att du har planer på att åka hit! Så kan du få nya tips på bra saker att göra när du är här.

Boka ditt boende

Här på vår sida kan du även söka fram en mängd olika alternativ när det kommer till boende. Vi har hotell och annat i olika prisklasser. Du kan söka utifrån vad hotellet heter eller vart det ligger. Det är inte fel att välja ett hotell som ligger nära det du ska göra när du är i Göteborg, men det går lika bra att bo en bit ifrån, då det finns bra kommunikationer med bussar och spårvagnar över hela stan.  Hur smidigt som helst. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med din bokning är du välkommen att kontakta oss.

Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img