På Spårets Augustifamiljen firar 10-årsjubileum på Liseberg

 Augustifamiljen firar 10 år med goda vänner på Liseberg


Augustifamiljen firar 10 år med goda vänner på Liseberg

Augustifamiljen, som kanske är mest kända från SVT:s På Spåret, firar 10 år och har bjudit in sina kära vänner Kristian Luuk, Fredrik Lindström, Amanda Jenssen, Magnus Carlson, Daniel Lemma och Theodor Jensen till en storslagen jubileumskonsert på Stora Scenen på Liseberg den 23 september.

 

91 avsnitt av På Spåret senare

I augusti 2006 gjorde Augustifamiljen fyra konsertkvällar med några artistvänner på Henriksberg i Göteborg som ett kul hobbyavbrott i turnerandet med Håkan Hellström. Det var menat att bli de enda gigen. Nu har bandet gjort 91 avsnitt av SVT:s På Spåret, spelat med de flesta stora svenska artister och lite motvilligt, men ödmjukt glatt insett att hobbyprojektet blivit både folkkärt och långlivat. Detta ska nu firas med en jubileumskonsert på Liseberg.

 

Kärleksfullt samarbete

Alltsedan Taubescenen byggdes 2008 har Augustifamiljen haft ett kärleksfullt, årligt samarbete med Liseberg. Fredagen den 23 september tar bandet nu Stora Scenen i besittning för en festkonsert med Kristian Luuk och Fredrik Lindström som ciceroner, och med gästerna Amanda Jenssen, Magnus Carlson, Daniel Lemma och Theodor Jensen – varav de tre sistnämnda alla var med de där gångerna 2006.

- Det kommer bli en storslagen kväll med favoriter från På Spåret såväl som egna låtar från gästartisterna och från Augustifamiljen själva. Dessutom en och annan liten överraskning, lovar Stefan Sporsén från Augustifamiljen.

 

Augustifamiljen består av:
Sylvester Schlegel: trummor och sång
Daniel Gilbert: gitarr och sång
Jonas Gustafsson: bas
Simon Ljungman: gitarr och sång
Björn Almgren: sax och keyboard
Stefan Sporsén: keyboard och trumpet

Missa inte festen på Stora Scenen fredagen den 23 september kl 20.00.

 

Hotellfavoriter nära Liseberg

HotellGöteborg har flera populära hotell nära Liseberg i olika prisklasser – här kommer några av våra favoriter! Om du vill boka eller få mer information om hotellen, inklusive tillgängliga datum, är det bara att klicka på rutan.

Du kan också klicka dig in på vår hemsida och hitta ett passande hotell eller använda vår utförliga guide över Göteborgs alla olika stadsdelar. Kontakta oss gärna här för tips och rekommendationer.

Scandic Opalen  Scandic Opalen
Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 3339 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Liseberg Heden  Hotell Liseberg Heden
Sten Sturegatan 1, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1730 SEK per natt

Boka hotell


Hotell Onyxen  Hotell Onyxen
Sten Sturegatan 23, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1179 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img