Se upp tjejer, One Direction is in town

One Direction i Göteborg, Ullevi
Tisdagen den 23 juni intar den internationella världssensationen One Direction Ullevi i Göteborg. Kvintetten, som nu blivit en kvartett då gruppmedlemmen Zayn Malik valt att lämna, har sålt otroliga 46 miljoner album sen de bildades i juli 2010.

Medlemmarna i gruppen sökte alla till X-Factor UK 2010, där kom de på en tredje plats och signerade sedan ett skivkontrakt med SYCO Music.

Den första singeln What makes you beautiful gavs ut den 11 september 2011 och lade sig högst upp på singellistorna i Storbritannien.

Singeln följdes tätt av nästa singel Gotta be you och efter det kom gruppens debutalbum Up all night.

Gruppen har sen dess släppt ytterligare tre album efter det, två filmer och har turnerat jorden runt. Biljetter finns det fortfarande att få tag på via ticnet.se men se till att vara kvick, innan någon annan hinner före.

Något som är roligt med Göteborg och Ullevi är att man, då arenan ligger så centralt, ofta har möjligheten att lyssna på soundcheck någon dag innan konsert. Varför inte ta en picknickkorg och sätta sig längs med ån i närheten av Gårda, i anslutning till arenan, och lyssna på lite ”behind the scenes” musik. Och det är helt kostnadsfritt. I samband med konserten, om man inte är från stan, finns det mycket trevligt att uppleva. Strosa på Avenyn och ät på en av många trevliga restauranger eller varför inte en shoppingrunda inne i Nordstan.

Det kan vara svårt att få boende i Göteborg så här sent, men misströsta inte, One Direction kommer alldeles säkert tillbaka i framtiden.

Lediga hotell i Göteborg för One Directions konsert

Se de få hotellen som fortfarande är lediga nedan i Göteborg mellan den 23/6-24/6.

När du hittat ett hotell, se då till att välja antal rum och antal vuxna. Nedan syns hotell med minst ett rum ledigt för 2 vuxna.

Datumet 23/6 2015 har passerats, så prova istället att söka efter lediga hotell ett annat datum.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img