Om mindre än 365 dagar intar Europas bästa hästar och ryttare Göteborg

Passa på att boka ditt boende redan nu inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017

Passa på att boka ditt boende redan nu inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017

Nedräkningen har börjat inför FEI EM i Ridsport Göteborg 2017. Om bara ett år, 21-27 augusti 2017, samlas Europas bästa ryttare och kuskar i Göteborg för att göra upp om medaljerna i spännande tävlingar på arenor och i stan.

Disciplinerna är hoppning, dressyr, körning fyrspann och paradressyr.

Under veckan koras såväl vinnande lag som individuell Europamästare i samtliga discipliner.

Fredagen den 11 november släpps singelbiljetterna till hoppningen och dressyren på Ullevi. Då har man möjlighet att boka både endagsbiljetter resp biljett till enskilda pass.

De som prenumererar på evenemangets digitala nyhetsbrev har möjlighet att boka singelbiljetter redan den 28 oktober.

 

Intensivt och spännande år

– Vi har ett intensivt och spännande år framför oss. Klockan 09.00 den 21 augusti 2017 startar den första mästerskapsklassen i paradressyr på Heden. Vi ser fram emot en fantastisk hästfest där alla är välkomna, säger Lotta Nibell, vd för Göteborgs evenemangs- och arenabolag Got Event.

 

Om FEI EM i Ridsport Göteborg 2017

-4 discipliner

-300 av Europas bästa ryttare och kuskar från 30 länder

-590 hästar

-700 volontärer

-22 000 ridsportsfans på Ullevi dagligen

-400 mediarepresentanter

-4000 ackrediterade

 

Tävlingsplatser

Ullevi: Arena för dressyr och hoppning.

Heden: tävlingsplats för körning fyrspann samt paradressyr. Heden blir dessutom ett livligt område med uppvisningar, prova-på-aktiviteter och utställningar. Fri entré hela veckan.

Slottsskogen och staden: några av Göteborgs centralt belägna gator och stadens vackra parkområde Slottsskogen kommer utgöra tävlingsbana för fyrspannets maraton.

 

Biljettpaket (hoppning och dressyr)

Veckopaket

Paket Dressyr

Paket Hoppning

Hospitalitypaket (biljett + mat/dryck)

Evenemanget genomförs i nära samverkan mellan Svenska Ridsportförbundet, Got Event AB samt Göteborg & Co. Biljetter finns att köpa här. Mer information om FEI EM i Ridsport i Göteborg 2017 finns att läsa på www.gothenburg2017.com

 

Boka ditt boende redan nu

Vi på HotellGöteborg erbjuder högkvalitativa hotellrum i alla prisklasser och områden så varför inte boka hotell redan nu?

Sök gärna fritt på vår hemsida eller klicka dig fram till drömhotellet via Göteborgs olika stadsdelar. Vill ni ha mer specifika rekommendationer eller om det är något ni undrar över går det jättebra att kontakta oss. Vi hjälper er gärna för att se till att ni får en oförglömlig vistelse i Göteborg!

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img