Öl-Loppet i Landvetter-Mölnlycke

Testa att annorlunda lopp med öl i vätskekontrollen

Testa att annorlunda lopp med öl i vätskekontrollen

Den 3 augusti så är det en tävling som heter Öloppet, som är en swimrun-tävling. Den som tycker detta låter alldeles för jobbigt kan samma dag istället vara med på Öl-loppet, som arrangeras i samarbete med Rådanäs Bryggeri. Det är ett nytt, årligt evenemang i Göteborgsområdet. Man ska kämpa sig från Dugges Bryggeri fram till Rådanäs Bryggeri, via 7 vätskekontroller och 13,6 km löpning i en terräng som är varierad. Efter loppet är det en bankett med liveunderhållning på Rådanäs Halvö i Mölnlycke.

Varje löpare får vid start ett personligt armband med rfid-tagg och 7 st rådanäsplektrum som används som dryckesbiljetter. Vita plektrum är giltiga för lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck och svarta för starköl.

Loppet

Loppet startar klockan 15:00, 3/8 2019. Starten sker vid Dugges Bryggeri, Östra Björrödsvägen 12, Landvetter. Löpares väskor märks upp och transporteras till målet hos Rådanäs Bryggeri. Lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras. Loppet har sedan vätskekontroller som ser ut så här:

  • 2,4 km – vätskekontroll 2: I närheten av Electric Nurse ägare Ida Engström och Peter Robertsson hem, Prästängsvägen 26, Landvetter. Lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.
  • 4,9 km – vätskekontroll 3: Hällsnäs uteservering, Långenäs 150, Mölnlycke. Starköl/lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.
  • 5,9 km – vätskekontroll 4: Hemma hos Dugges VD Mikael Engström, Långenäs 145, Mölnlycke. Lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.
  • 8,5 km – vätskekontroll 5: Hemma hos Gbg Sodas ägare Simon Svensson, Abborrtjärnsvägen 2, Mölnlycke. Lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.
  • 11,6 km – vätskekontroll 6: Food Factory, Fabriksvägen 12, Mölnlycke. Starköl/lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.
  • 13,6 km – MÅL inkl. vätskekontroll 7: Rådanäs Bryggeri, Rådanäsvägen 21, Mölnlycke. Starköl/lågalkoholig/alkoholfri öl/dryck serveras.

Det kommer sedan att delas ut priser för bästa tid herr och dam, bästa tid herrlag/damlag, bästa tid mixat lag samt bästa utklädnad. Prisutdelningen sker på banketten, som även har konferencier, mat, liveunderhållning, DJ och poolparty hemma hos Rådanäs ägare Henrik Jonsson på samma adress som målet.

Anmälningsavgift:

895 kr/löpare med 7 vätskekontroller och bankett inkl. mat.

Eftersläpp från 15.30. 495 kr/pers med bankett inkl. mat.

Ha koll på vad som händer

Om du vill veta vad händer och sker i Göteborg så är det bra att läsa våra nyheter. Vi skriver varje vecka om en mängd olika saker. Det gör att du kan hitta aktiviteter, sevärdheter samt olika events att besöka när du är här eller ska åka hit! Göteborg har så mycket att erbjuda och det året om. Om du inte är en person som gillar att springa, även om det är öl inblandat, kan istället sätta dig på en uteservering på Avenyn och njuta av ölen på det sättet. Din resa till Göteborg blir till det du vill att det ska vara!

Boka hotell

Är det så att detta lopp med öl låter lockande, varför inte anmäla dig! Se även till att du har ett boende, efter dagens bravader. Här på vår sida finns det gott om bra hotell att välja mellan. Du kan söka runt via olika sätt, som via stadsdelar, eller namn på hotellet. Det finns en massa bra alternativ och det för alla typer av plånböcker och smaker. Är det så att du behöver hjälp eller har frågor kring något, så kan du med fördel kontakta oss. Vi svarar på det mesta som har med hotell och bokningar att göra.
Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell

img