Nytt partnerskap för Elite Hotels Göteborg

Stötta din stad

Stötta din stad

För många är det riktigt utmanande tider just nu med tanke på corona. Dock så försöker många göra det bästa av situationen. IFK Göteborg och Elite Hotels Göteborg satsar till exempel på ett nytt partnerskap. Det ger alla blåvita något extra. Blåvitt är ju hela staden slag och har en stor betydelse för många göteborgare, därför känner Elite Hotels att det passar bra med ett samarbete.

Partnerskap ger bra erbjudande

Elite Hotels Göteborg har varit med i olika blåvita partnerskap sedan 2012. Nu ingår de då ett nytt samarbete. Alla blåvita får en påskhälsning i form av ett riktigt bra erbjudande.
Camilla Nyman, regionschef på Elite Hotels säger ”Det är ett bra läge just nu att koppla av på hemmaplan. Därför ger vi alla blåvita supportrar och medlemmar möjligheten att prova på något av våra hotell i Göteborg för bara 550 kronor/natt inklusive frukost för upp till två personer”

Erbjudandet gäller boende under perioden 7 april till 30 juni.

Erica Berghagen, Marknad- och kommunikationschef, hos IFK Göteborg säger ” Det är som sagt utmanande tider just nu och att då kunna hjälpa varandra och hitta gemensamma lösningar känns helt rätt. Det är roligt att tillsammans med Elite Hotels erbjuda alla blåvita möjligheten att njuta av sin egen stad”.

Du som är supporter av IFK Göteborg kan därmed använda erbjudandekod PROIFK och boka boende via elite.se.

Elite Hotels

Elite Hotels of Sweden är en svensk hotellkedja. De har runt 40 olika hotell runt om i Sverige. Deras affärsidé går ut på att erbjuda moderna premiumhotell i anrika fastigheter, ofta i gamla stadshotell. Grundaren och ägaren är Bicky Chakraborty. I Elite Hotels-koncernen ingår även pubkedjan The Bishops Arms som ofta återfinns i anknytning till Elite-hotellen. I Elite Hotels-koncernen ingår även pubkedjan The Bishops Arms som ofta återfinns i anknytning till Elite-hotellen.

Elite Hotels har två hotell i Göteborg. Det är Elite Hotel Park Avenue som ligger på Avenyn nära Götaplatsen och 5-stjärniga Elite Plaza Hotel lite närmare Centralstationen.
Elite Plaza Hotel är ett lite exklusivare hotell som ligger bara 5 minuters promenad från Centralstationen. Detta anrika hotell har en unik karaktär och vackra originaldetaljer så väl som trivsamma rum, alla med individuell inredning. Det är gångavstånd till det mesta i centrala Göteborg. Hoteller har 127 rökfria rum, parkering, bar, restaurang och är miljöcertifierat.

Elite Hotel Park Avenue är ett lite enklare hotell, mitt på Avenyn. Ett par steg utanför entrén finns Götaplatsen och det är inte heller långt till Göteborgs Konstmuseum, Stadsteatern och Konserthuset. Hotellet har 326 rökfria rum, gym och relax, parkering med elbilsladdning samt att det är familjevänligt. Det finns restaurang, bar samt är miljöcertifierat.

Håll er hemma om du har symptom

Om det är så att du inte känner dig frisk, du har hosta eller andra symptom av covid-19, stanna då hemma. Även om det är bra erbjudande på Elite Hotel så bör du bara boka om du anser dig vara helt frisk. Om du är frisk går det utmärkt att stötta olika lokala ställen i Göteborg. Det är många nu som behöver ha gäster och kunder för att klara sig genom denna kris.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img