Nyårsafton i Göteborg

Fira nyår i Göteborg

Fira nyår i Göteborg

Det finns många fantastiska sätt att fira nyårsafton i Göteborg. Njut av en fin restaurangmåltid, besök teatern eller kolla in fyrverkerierna.
Många av stadens restauranger och barer förbereder sig för en glamorös avslutning på året så fundera på om du vill ha en avslappnad romantisk middag för två, eller en galamåltid med en grupp vänner. Vill du unna dig en lyxig tillflyktsort har flera av Göteborgs hotell nyårspaket komplett med boende.

Restauranger att boka till nyårsafton

Dorsia
På det eklektiska hotellet Dorsia på Trädgårdsgatan 6 kan du äta både nyårslunch och nyårsmiddag under årets sista dag. Lunchen består av tre rätter och femrätters middag tillsammans med en välkomstchampagne. Här garanteras en festlig stämning till tonerna av Edith Piaf!
Enoteca Del Signore
Fira det nya året på italienskt sätt! Enoteca Del Signore välkomnar dig med en nyårsmiddag. Njut av mat och vin från Italien och skåla för det nya året med ett glas Prosecco.
Gurras
Vill du ha en mer avslappnad men ändå så härlig middag att ringa in på det nya året? På Gurras kan du njuta av street food-inspirerad mat från hela världen, goda cocktails och en härlig atmosfär!
HAK
På hotell Scanic Europas restaurang HAK kan du äta en trevlig trerätters nyårsmiddag med vänner och familj. Restaurangen arbetar med noga utvalda råvaror och serverar oftast mat från morgon till kväll.
Koizen Omakase Room
Omakase restaurangen Koizen, som du hittar på Nordenskiöldsgatan 24, bjuder in till nyårsfirande på japanskt vis. Här kommer en nyårsmeny à la Japan att serveras på nyårsafton.
Koka
Vill du fira in det nya året med något extra kan vi varmt rekommendera Guide Michelin-stjärna restaurang Koka på Viktoriagatan 12. Och ja, vi kan garantera en lyxig nyårsmiddag!
Nonna
Göteborgs egen italienska mormor, Nonna, finns på Kungsgatan 12. Här serveras en nyårsmeny med genuina italienska rätter. Njut av årets sista dag med traditionell mat från Italien!
Ma Cuisine
I hjärtat av centrala Göteborg hittar du restaurangen Ma Cuisine – en modern fransk bistro som serverar en fyrarätters nyårslunch på nyårsafton och en sexrätters nyårsmiddag på kvällen.
Skafferiet
Vill du fira din nyårsafton i Göteborgs skärgård? Skärgårdshotellet Hönö har restaurang Skafferiet som serverar en härlig femrättersmiddag på nyårsafton och en brunch dagen efter på nyår.

Fyrverkerier

På nyårsafton bjuder Göteborgs-Posten återigen på tidningens traditionsenliga fyrverkerishow. För två år sedan så var det inställt på grund av pandemin och förra året så var det dis och dimma som gjorde att det inte direkt syntes. I år är det tänkt att det ska bli revansch på det. Klockan 17:00 så drar showen igång och håller på i cirka 10 minuter. Bästa platsen för att se dessa är på Södra älvstranden mellan Skeppsbron och Operan, Norra älvstranden runt SVT-huset, Frihamnen och höga punkter såsom Ramberget och Masthuggskyrkan.

Hotell med nyårspaket

Det finns även gott om hotell som har fina nyårspaket att erbjuda. Bland annat Gothia Towers, Hotel Riverton, Elite Plaza Hotel och många fler. Här hos oss kan ni hitta alla dessa hotell att boka samt att det även finns andra bra hotell med. Det är bara att söka fram det du vill ha. Om du inte hittar vad du söker, så kan du kontakta oss.

Gothia Towers  Gothia Towers
Mässans Gata 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1732 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Riverton  Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1285 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img