Nya Scandic Crown med bankettsal och Brasserie Crown slår upp dörrarna

"Nya" Scandic Crown öppnade dörrarna i fredags

“Nya” Scandic Crown öppnade dörrarna i fredags

I fredags (16 september) stod det färdigrenoverade centrala Göteborgshotellet Scandic Crown klart. Hotellet har renoverat samtliga publika ytor och i och med detta öppnas även den nya bankettsalen med plats för totalt 250 personer som även kan bli till en konferenslokal för 400 personer.Samtidigt öppnade även nya restaurangen Brasserie Crown och hotellbaren med den egna ölen KV. Stampen 1988.

Scandic Crown som sedan tidigare riktat sig mot konferens-, mötes- och eventgäster står nu klart efter en omfattande renovering. Hotellet har uppdaterats med nya konferensytor, hotellrum, restaurang, bar och lobby. Konferenserbjudandet har utökats med en bankettsal som har kapacitet för upp till 250 personer och konferensmöjligheter för upp till 400 personer. Det gör Scandic Crown till ett perfekt val om du vill hålla ett event i Göteborg.

 

“Central mötes- och konferenshotell”

- Det som är unikt och uppskattat med det här hotellet är att det är ett så pass centralt mötes- och konferenshotell. Nu kan vi erbjuda banketter och konferenser men även en närhet till stadslivet med restauranger, barer och shopping, säger Charlie Hedberg, hotelldirektör på Scandic Crown som är beläget på Polhemsgatan i centrala Göteborg.

Hotellets nya restaurang, Brasserie Crown, erbjuder modern husmanskost, här dukas grytorna fram direkt på bordet. Hotellet får även en ny bar och erbjuder en egen ekologisk öl, Kv. Stampen 1988.

 

Renoverats sedan våren 2015

Scandic Crown har renoverats sedan våren 2015 och stod äntligen klart den 16 september. Med ett starkt fokus på möten och event har hotellet förutom sina 25 möteslokaler med kapacitet för mellan 2-400 personer, dagsmötes-paketet som erbjuder möteslokal med utrustning, lunch och förfriskningar under dagen. På hotellet finns även gym, bastu och jacuzzi.

 

Upplev “nya” Scandic Crown

Självklart ska du passa på att uppleva det alldeles nyöppnade Scandic Crown. Hotellet erbjuder ett mycket centralt boende i Göteborg, precis runt hörnet från Trädgårdsföreningen och Alfons Åbergs Kulturhus. Hotellet har 4 stjärnor och har dessutom nära till Göteborgs Stadsmuseum, Drottningtorget och Gamla Ullevi.

›› Sök lediga rum på Scandic Crown här

 

Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


 

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img