Njut av nyårsfirande i Göteborg

Fira in det nya året i Göteborg

Fira in det nya året i Göteborg

Nu är det inte långt kvar tills det är 2019. Men innan dess så är det ju dags att fira in det nya året och det kan man göra på en mängd olika sätt. Varför inte göra det i Göteborg? Här finns det många olika sätt att fira in det nya året på. Kanske med en supé för två, eller med hela gänget på en lyxig middag?

Fira nyår med mat och dryck

Det finns flera restauranger som erbjuder nyårsmenyer och det runt om hela stan. Se till att boka bord, annars kan det vara svårt att få plats på själva nyårsafton.

Restauranger med nyårsmeny:

Project är en centralt belägen bistro som erbjuder en avsmakningsmeny med sex rätter samt tillhörande dryckespaket och champagne vid ankomst.

Brasserie Lipp är en av stans mest anrika krogar och här kan ni njuta av trerätters inkl fördrink, vinpaket samt champagne till tolvslaget.

Sjömagasinet är den klassiska fisk- och skaldjursrestaurangen i Göteborg. Här kan ni fira nyår med 5-rättersmeny inkl champagne vid ankomst, vinpaket, kaffe efter maten samt champagne vid tolvslaget.

Hotell med nyårsfirande:

Hotel Riverton erbjuder välkomstdrink, supé, dryckespaket, champagne vid tolvslaget samt övernattning med efterföljande frukostbuffé. Maten intas i deras restaurang View där det finns en angränsande skybar med en av stans bästa utsikter!

Hotel Pigalle erbjuder cocktailmingel, nyårssupé med dryckespaket samt övernattning i hotellets classic-rum inkl frukost.

Avalon Hotel erbjuder middagspaket inkl champagne vid tolvslaget, övernattning och frukost.

Fri folkfest för alla

Varje år så har GP, alltså Göteborgsposten ett fyrverkeri. Då bränner man av över 1000 fyrverkerier och har en vacker show. Det går att se detta vid kajen nära Göteborgsoperan, där samlas många, men det syns lika bra även från Ramberget, Masthuggskyrkan och Göta Älvbron. Fyrverkerierna tänds från Kvillekajen med start klockan 17 och det är gratis.

Vill ni skåla in det nya året med andra, så ska ni bege er till Götaplatsen, längs upp på Avenyn. Förra året var det hela 17 000 personer här som firade in det nya året tillsammans. Det är en ljusshow här, som startar en halvtimme före tolvslaget. Sedan skålar man in det nya året klockan 12. Det är gratis att vara med här.

Fira nyår kan man alltså göra på flera sätt. Du kan fira med familjen eller vännerna eller någon speciell. Även du som är själv, ge dig ut, så är du inte ensam! Det finns alltid någon att skåla in med!

Passa även på att stanna ett par extra nätter i Göteborg. Här finns mycket att se och göra och det är en riktigt mysig stad under vintern. Läs våra artiklar under nyheter för att få bra tips på mer saker att göra.

Boka boende

Här på vår sida hittar du hotell för alla smaker och i alla prisklasser. Dels finns de hotell med som erbjuder nyårsfirande, samt att det även finns fler hotell som även de har nyårsfirande så klart. Sök  runt på vår sida, eller kontakta  oss om du behöver hjälp.

Gott Nytt År!

Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Riverton  Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1285 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img