Nirvana Tribute på Trädgår’n Göteborg

Se en tribut till Nirvana i Göteborg

Se en tribut till Nirvana i Göteborg

Nirvana Tribute är ett band som hyllar bandet Nirvana. Enligt många är detta band det bästa när det kommer till just att hylla detta episka band, med Kurt Cobain, som var populärt under 90-talet. Den 18 april kommer de till Sverige och Göteborg med sin turné. Tidigare har de varit runt i både USA och Europa och turnerat. Detta är första gången de besöker Sverige. Så missa inte att haffa din biljett, samt boka ditt hotell med oss.

Nära originalet

Nirvana Tribute har fått många bra recensioner, av tidningar, av Nirvanas trummis, och många fler. Många av dem säger att de låter väldigt likt Nirvana, så likt man kan komma! Frontmannen i detta tribut-band är så nära man kan komma Cobains sound.

Trädgår’n

Trädgår’n är idag en nattklubb, men de startade som en restaurang. Den första öppnade redan 1858 som ett café, men sedan brann den ner 1965. Den byggdes upp för att sedan brinna ner igen 1994. Sedan 1998 så har man på detta ställe haft en mängd konserter och krogshower.

Nirvana

Nirvana var ett amerikanskt rockband som grundades av Kurt Cobain och basisten Krist Novoselic 1987. Det har varit flera trummisar, men Dave Grohl, som anslöt 1990 var mest betydelsefull. Debutalbumet kom 1989, men det var 1991 som de fick sitt genombrott. Då med albumet Smells Like Teen Spirit. Gruppen i sig gjorde att genren grunge fick ett uppsving. Nirvana upplöstes 1994, då Kurt Cobain valde att ta självmord. 2014 kom bandet att väljas in i Rock and Roll Hall of Fame.

Ett tips för dig som gillade eller gillar Nirvana och Cobain, se dokumentären om Kurt. Då får man en liten mer inblick och förståelse för honom.

Besök Göteborg

Om du var ett fan av Nirvana under 90-talet, så kan det vara idé att boka biljett till Nirvana Tribute. Passa på att boka in ett par dagar extra i Göteborg. Här finns det en hel del annat att se och göra. Om du läser våra tidigare nyheter så hittar du dels aktiviteter, konserter, evenemang samt även sevärdheter som denna staden har. Göteborg är en stad där det finns något för alla. Det passar även bra att besöka denna stad, året om!  Så om du ska hit för att se Nirvana Tribute, passa även på att göra andra trevliga saker.

Boka hotell

Om du vill hitta ett bra boende så har vi här på vår sida en mängd olika bra alternativ. Det finns något som passar alla, både nära och en bit från Trädgår’n. Om du väljer att bo en bit bort, så kan du åka spårvagn. Du kan söka runt på vår sida på flera olika sätt för att hitta det boende som passar dig. Det finns dels de hotell som är lite lyxigare och det finns de hotell som är mer av budget. Det gör att det finns boenden som passar alla.  Om det är så att du har några frågor eller behöver hjälp, så kan du kontakta oss.

 

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img