Mölnlycke Music, BBQ & Beerfest (MMBB) 2019

Njut av öl på festival

Njut av öl på festival

Mölnlycke har blivit med egen festival, igen. Det är Rådanäs Bryggeri som har tagit över detta och arrangerar festivalen. De hoppas på att kunna göra detta varje år från och med i år. Denna festival kommer att gå av stapeln 16 och 17 augusti 2019. Det på Rådanäs. På denna halvö i Landvettersjön finns det ett hus med en källare, som tidigare var en hangar för helikopter. Där finns nu bryggeriet som Rådanäs har. Dessutom finns det en stor pool. Ägaren av fastigheten bjuder nu in till festival och alla är välkomna.

Vad händer på festivalen?

Under de två dagar som festivalen är så händer det en hel del. Här är programmet som det ser ut än så länge:

Fredag 16 augusti öppet 17-01:

Kl. 17-01. Band och DJ´s varvas på scenerna under kvällen. Spelschema släpps senare!

Kl. 17-01. Poolparty! Ta med badkläder.

Kl. 17-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.

Klara band: Governor Andy och Lastkaj 14 – the Band. Fler band släpps inom kort!

Lördag 17 augusti öppet 11-01:

Kl. 11-18. Stor aktivitets- och hoppborgspark för både barn och vuxna. T.ex. 50 m lång hinderbana, 6 m hög rutschkana, 2 st stora hoppborgar, 9 m bred wipeout och lekland.

Kl. 11-18. Ölmässa med ett 20-tal hantverksbryggerier från Göteborgsområdet. Smakprovsförsäljning av befintliga, special och nya ölsorter.

Kl. 11-18. Flera olika grillteam bjuder på grillmat i mindre portioner som serveras till lunch. Med reservation att det kan ta slut så kom i tid!

Kl. 11-01. Poolparty! Ta med badkläder.

Kl. 11-01. Hantverksöl från Rådanäs Bryggeri och andra Göteborgsbryggerier.

Kl. 18-01. Band och DJ´s varvas på scenerna under kvällen. Spelschema släpps senare!

Klara band: Smash Into Pieces och Nekromant. Fler band släpps inom kort!

Det är förköp av biljetter som gäller och det är en kontantfri festival, så kort gäller.

Detta är en festival du inte vill missa, så se till att haffa dina biljetter nu. Du kan köpa dem via Rådanäs Bryggeris egen hemsida.

Rådanäs Bryggeri

Rådanäs Bryggeri har funnits i den västra änden av Landvettersjön i Mölnlycke strax utanför Göteborg sedan december 2012. De började i en liten skala med endast en bryggare. Detta bryggeri har sedan dess växt sig större och idag är det 10 anställda som jobbar här. Detta bryggeri brygger med känsla och kärlek.

Besök Göteborg

Om du är intresserad av denna festival, varför inte boka in en tripp till Göteborg? Utöver denna festival så har staden en hel del att erbjuda i augusti månad. Så det är inte fel att komma hit för ett par extra dagar i samband med festivalen.

Boka hotell

Det är bra att hitta ett hotell om du ska stanna över här ett par dagar och nätter. Hos oss finns det en mängd olika alternativ som passar de allra flesta plånböcker. Dels hittar du bra hotell i Landvetter, nära Rådanäs Bryggeri, dels finns det gott om olika alternativ i stan. Du kan söka runt direkt här på vår sida och det genom flera olika sätt. Om du har frågor eller behöver hjälp med din bokning, tveka då inte att kontakta oss. Så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Det finns tyvärr inga lediga hotell i just nu.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell

img