Missa inte Kulturnatta i Göteborg

Kulturnatta bjuder bland annat  på musik!

Kulturnatta bjuder bland annat på musik!

Den 19 oktober är det dags för Kulturnatta i Göteborg och det är ett slags kulturellt knytkalas. Det anordnas för att marknadsföra konst- och kulturarrangemang i Göteborg. Man kan själv vara med som arrangör med egen kulturaktivitet. Denna ”natta” är över hela Göteborg och det är ett brett utbud av aktiviteter som erbjuds. Det är allt mellan utställningar, musik, dans, film, mat, teater och mycket mer. Öppettiderna denna kväll/natt varierar, arrangörerna ansvarar helt för egna program och öppethållande.

Programpunkter

Under Kulturnatta så finns det möjlighet att se och uppleva en massa saker inom just konst och kultur. Bland annat så bjuds det på baltisk dans, vernissager, öppet hus, fotoutställningar, teaterföreställningar, filmer, musikuppträdanden, guidade visningar, öppen verkstad, spelstuga, museer, prova på-saker och mycket mer. Det finns väldigt många programpunkter inom en mängd olika kategorier. Du kan se alla aktiviteter här på Kulturnattas egen sida.

Denna festival har skett i Göteborg och det under de senaste 25 åren. Det är en natt med kulturella evenemang av olika slag. Det finns ett riktigt brett utbud av aktiviteter, så det finns något för alla. Så se till att du är med denna natt och upptäcker nya roliga saker!

Sedan finns det även gott om andra kulturella saker i Göteborg som du kan passa på att upptäcka när du ändå är här. Så varför inte boka in dig ett par extra nätter så att du kan se mer av stan? Utöver det så har Göteborg även en massa andra saker att erbjuda. Så passa på som sagt!

Upptäck övriga Göteborg

I Göteborg finns det så klart en massa annat att se och göra, inte bara Kulturnatta. Om du vill veta vad som händer och sker just nu, eller undrar över sevärdheter eller annat, så kolla in våra nyheter. Där skriver vi varje vecka om en mängd olika saker som rör Göteborg. Det är allt från aktiviteter, till sevärdheter till mycket mer. Nu i höst finns det till exempel mycket att se fram emot att göra, för att inte tala om till vintern och då det lackar mot jul! Så håll koll på våra nyheter varje vecka!

Boende bokar du med oss

Här på vår sida har vi inte bara nyheter, utan vi har ju hotell och andra former av boenden. Det finns boenden för alla smaker och för alla plånböcker kan man säga. Du kan välja lyxiga alternativ med spa, eller enklare budgetboende. Ditt val av hotell kan med fördel styras av vad det är du har tänkt att se och göra i Göteborg. På vår sida här så hittar du hotell genom att söka efter dem på olika sätt. Du kan söka efter namn, stadsdel, hotelltyp och så vidare. Det finns hotell i olika prisklasser, så att det ska passa allas plånböcker! Du har även möjligheten att kontakta oss, så kan vi svara på frågor eller hjälpa dig med din bokning. Du kan ställa frågor om det mesta som rör hotell.

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img