Missa inte fantastiska Coldplay på Ullevi nästa sommar

Superbandet Coldplay kommer inta Göteborg och Ullevi nästa sommar

Superbandet Coldplay kommer inta Göteborg och Ullevi nästa sommar

Efter en toppensommar för Ullevi med grymma evenemang och nästan 600 000 besökare börjar nästa sommar på allra bästa sätt; ett av världens absolut största arenaband intar Nordens största arena den 25 juni nästa år.

Konserten på Ullevi är det enda stoppet Coldplay gör i Norden på sin Europaturné och biljetterna släpps redan nu på fredag  den 7 oktober kl 10.00 på www.luger.se

 

‘Magiska konserter’

– Oerhört glädjande att det är just Coldplay som kickar igång Ullevis konsertsommar nästa år. Bandet levererar magiska konserter år efter år men har aldrig tidigare spelat på Nordens största arena. Nästa år händer det och det vill så klart ingen missa, säger Lotta Nibell, vd på Göteborgs evenemangs- och arenabolag Got Event.

Så här skriver arrangören Luger i sitt pressmeddelande:

– Med en av tidernas mest spektaklära arenaproduktioner har vi äran att åter välkomna Coldplay till Sverige med sin hyllade A Head Full Of Dreams Tour. I somras gjorde bandet en spelning på ett knökfullt Friends Arena i Stockholm – denna gång blir det Ullevi och Göteborg söndag 25 juni. Konserten blir det enda stoppet Coldplay gör i Norden på sin Europaturné.

 

Setts av 2,5 miljoner människor

Sedan mars i år har A Head Full Of Dreams Tour setts av 2,5 miljoner människor i Latinamerika, USA och Europa vilket inkluderar fyra utsålda kvällar på Wembley Stadium i London. Den spektakulära showen har skapats av bandet tillsammans med de hyllade produktionsdesignerna Misty Buckley och Paul Norman. I december nåt turnén Australien och Nya Zeeland.

 

Boka ditt hotell redan nu

Om du ändå fixar biljetter till nästa sommars hejdundrande konsert kan du lika gärna passa på och ordna med boende nu på en gång så är det gjort!  Vi på HotellGöteborg erbjuder högkvalitativa hotellrum i alla prisklasser och områden.

Sök gärna fritt på vår hemsida eller klicka dig fram till drömhotellet via Göteborgs olika stadsdelar. Vill ni ha mer specifika rekommendationer eller om det är något ni undrar över går det jättebra att kontakta oss. Vi hjälper er gärna för att se till att ni får en oförglömlig vistelse i Göteborg!

 

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img