Man körde in i Gothia Towers

Gothia Towers hotell lobby
För drygt en vecka sedan rapporterades en man ha kört in i Hotel Gothia Towers i Göteborg. Mannen, som var född -64, ska ha backat in i själva hotellentrén med sin Mercedes. Vakter påkallades och platsen säkrades. Inte långt därefter kom också polis till platsen.

Mannen, som backat sin bil rätt in i svängdörrarna på Hotel Gothia Towers som ligger precis bredvid Liseberg skall sedan ha vägrat komma ut ur bilen, utan låste in sig på plats.

Polisen vet fortfarande inte anledningen till händelsen, bara att mannen i fråga inte skall ha varit alkoholpåverkad. Ett sjukdomstillstånd misstänks vara orsaken till mannens agerande, och detta bekräftades dagen efter.

Skadorna som blev på hotellentrén skall ha varit ganska stora, dessa skall nu repareras men det är oklart hur lång tid det kommer att ta. Inga gäster som befann sig på hotellet eller i entrén skall ha kommit till skada, dock blev många chockade när bilen kom infarandes släpandes på en blomkruka.

Både Gothia Towers och Upper House är dock fullt tillgängliga för bokningar så det verkar ju trots allt som om det inte påverkar varken gäster eller hotell i någon större utsträckning.

Gothia Towers  Gothia Towers
Mässans Gata 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1732 SEK per natt

Boka hotell


Upper House  Upper House
Mässans gata 24, 25th floor, Göteborg
Nära Liseberg

    5 stjärnor
Från 2968 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img