Magisk föreställning med Joe Labero

Upplev magisk show med Joe Labero

Upplev magisk show med Joe Labero

Joe Labero är på Sverigeturné och nu har du chansen att se honom i Göteborg. Inte nog att han förbluffar dig med magi, han firar även 30 år som magiker. Han har flera föreställningar under april månad, så se till att boka din biljett till en av hans shower nu, samt boka boende här med oss! Missa inte chansen att följa med på en svindlande resa i en magisk värld tillsammans med Joe Labero. Alla föreställningar hålls på Lorensbergsteatern.

Historien om Joe Labero

Joe Labero, eller Lars Bengt Roland Johansson som han heter, föddes 1963 i Småland. Han skapade sitt artistnamn från sitt namn, Johansson, Lars, Bengt Roland, blev Joe Labero. Redan när han var 12 år gammal väcktes intresset för trolleri och magi, då han fick sin allra första trollerilåda. Han övade hårt och bestämde sig för att han skulle bli en professionell magiker. Till en början kallade han sig för Magino. I början uppträdde han enbart för familj och vänner, men då han kom att snabbt bli mycket duktig, så ställde han upp i Svensk Magisk Cirkels juniormästerskap, som 17-åring och vann! Priset var en resa till Minneapolis, där han på nationaldagen uppträdde för 6000 svensk-amerikaner. De passade även på att besöka Las Vegas och se show med magikerna Siegfried & Roy.

Under 80-talet jobbade Labero med många olika saker. Han var entertainer på olika events och fester, han var med i galashower i Tyskland, samt att han medverkade i Trolleriskolan på SVT. Dessutom underhöll han människor på olika kryssningar i Asien och Medelhavet.

1991 var det år som Joe Labero slog igenom. Han satte upp en trollerishow, ”A Magic Night” på Berns salonger i Stockholm. Över en natt kom Joe Labero att bli känd och totalt blev det 657 föreställningar under tre år. Succén fortsatte och Labero gästspelade i Oslo, Malmö och på andra platser i Sverige.

1994 fick Labero en chans att medverka på furstefamiljen av Monacos magifestival, som gästartist. Sedan dess har Labero haft stora framgångar över hela världen!

Under 1996 och 1997 kom han att uppträda i Australien och när han väl åkt därifrån så hade över 650 000 personer sett hans show.

Under slutet av 90-talet kom Labero tillbaka till Sverige och hade premiär på Rondo i Göteborg och efter tre säsonger och 200 000 besökare så räknas detta som den mest framgångsrika showen i Göteborgs historia.

1999 tog Joe Labero med sig sin produktion till Monaco. Sedan under 2000-talet och fram till idag så har Joe uppträtt över i stort sett hela världen! Nu är det som sagt åter dags för Göteborg!

Boka ditt boende med oss

Här på vår sida hittar du många lämpliga alternativ när det gäller boende. Bland annat har du Hotell Lorensberg som ligger precis vid teatern. Det finns även så klart andra alternativ. Hittar du inte det du söker här på vår sida, så kan du kontakta oss, så ser vi till att hjälpa dig med ditt boende och bokningen av den.

 

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img