Lotta på Liseberg

Kom till Göteborg i sommar

Kom till Göteborg i sommar

Trots det rådande läget så kommer det vara möjligt att njuta av Lotta på Liseberg, i alla fall via er tv! Nöjesparken är stängd tills vidare, men Lotta kommer att köra på som vanligt, men utan publik och allt sänds i tv4 och tv4 play. Starten av programmet är den 22 juni klockan 20.00

Artister som medverkar

Ett gäng med artister kommer så klart till Lotta på Liseberg så att det blir en show varje kväll. Lotta Engberg säger själv att de ska göra allt för att alla hemma ska få känna sig speciella. De vill ändå sätta färg på Liseberg, precis som vanligt.
De artister som kommer i sommar är dessa:

22 juni

Victor Crone
Loa Falkman
Molly Hammar
Lise & Gertrud
Charlotte Perrelli

29 juni

Sonja Aldén
Dolly Style
Uno Svenningsson
Paul Rey
Arvingarna

6 juli

Drängarna
Hanna Ferm
Anders Lundin
Kayo
David Lindgren och Kristina Lindgren

13 juli

Anna Bergendahl
Nanne Grönvall
Martin Almgren
Eric Saade
Newkid

20 juli

Robin Bengtsson
Katrin Sundberg
Isaac & The Soul Company
Smith & Thell

27 juli

The Mamas
William Segerdahl
Peg Parnevik
Anis Don Demina
Mando Diao

Fritt fram att besöka Göteborg

Nu har läget förändrats lite i Sverige. Det är numera helt ok att resa i Sverige i sommar. Det gör att du kan komma till Göteborg om du är frisk, utan symptom. Även om konserter och en del evenemang är inställda så har Göteborg ändå en hel del att erbjuda. Du kan kolla in våra sevärdheter, äta ute på restaurang eller bara njuta av att bo på hotell. Det gäller bara att fortsätta tänka på att hålla avstånd och tvätta dina händer med mera.

Sevärdheter i Göteborg

I Göteborg har du en massa sevärdheter som du kan roa dig med. Bland annat kan du besöka Botaniska trädgården som ett exempel. Du kan även kolla in Masthuggskyrkan, Gustaf Adolfs Torg eller Skansen Lejonet. Sedan har Göteborg en vacker skärgård, med många öar. I Göteborg hittar du också bra shopping. Du kan kika igenom våra tidigare nyheter för att se vad det finns för olika sevärdheter att ägna dig åt om du åker till Göteborg i sommar. Det finns massor av trevliga saker!

Boka hotell

I Göteborg har du gott om olika hotell att välja mellan. Ett trevligt hotell är designhotellet Hotel Pigalle i centrum, eller Avalon Hotel som ligger vid Kungsportsplatsen. Vill du bo mitt på Avenyn så har du Scandic Rubinen som även har takterrassen Ruby, där du kan sippa på goda drinkar med magnifik utsikt över staden. Om du är på jakt efter ett bra boende så kan du med lätthet söka runt på vår sida. Här hos oss finns det hotell för alla smaker och för alla plånböcker. Är det så att du inte hittar det du söker eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Det samma gäller om du har frågor att ställa kring din bokning. Så se till att besöka Göteborg nu i sommar, nu när det äntligen är tillåtet att göra det igen!

Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Riverton  Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1285 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img