Konserter på Trädgår’n Göteborg

Besök Restaurang Trädgårn

Besök Restaurang Trädgårn

Trädgår’n Göteborg är från början en restaurang, som numera även har nattklubb samt en mängd olika konserter varje år. Trädgår’n har funnits i mer än 100 år och den första öppnade redan 1858 som ett café. Sedan dess har den hunnit brinna ner, två gånger! En gång 1965 och en gång 1994.

Sedan 1998 har man genomfört mer än 1400 konserter och krogshower här och haft mer än 3 miljoner gäster. Under februari 2018 har vi tre konserter att fram emot.

Arch Enemy 3 februari

Den 3 februari kommer Arch Enemy till Trädgår’n. det är ett melodiskt metal-band.

Arch Enemy grundades 1996 av en svensk gitarrist vid namn Michael Amott. Tillsammans med Angela Gossow som sångerska har detta band släppt en hel del skivor. Bland annat” Wages Of Sin” och ”Rise Of The Tyrant”. De har blivit mycket populära världen över. 2014 blev det en ny sångerska, nämligen Alissa White-Gluz.

Arch Enemy gjorde stor succé på Gefle Metal Festival förra sommaren och nu i februari kan du se dem i Göteborg!

Accept 14 februari

Accept är ett tyskt heavy metal-band från Solingen som grundades i början av 1970-talet av Udo Dirkschneider och Michael Wagener. Idag är Mark Tornillo sångare i bandet och den 14 februari ser vi dem på Trädgår’n. De var i Göteborg förra våren, som förband inför Sabaton. De har kommit att bli mycket populära och har med sina två album Blood of the nations och Stalingrad nått ut globalt!

Med senaste skivan Blind Rage har de hamnat listetta i ett tiotal länder, inklusive Sverige. I början av augusti släppte de nya albumet The rise of chaos, vilket blir det femtonde studioalbumet i ordningen.

Hollywood Undead 23 februari

Hollywood Undead är ett amerikanskt raprockband från Los Angeles i Kalifornien. De släppte sitt debutalbum, Swan Songs, den 2 september 2008. Alla medlemmar i bandet använder sig av unika masker samt pseudonymer.  Bandet består för närvarande av Charlie Scene, Da Kurlzz, Danny, Funny Man, J-Dog och Johnny 3 Tears.

Albumet ”V”, släpptes i oktober 2017 och nu kommer de snart till till Göteborg och Trädgår’n, närmare bestämt den 23 februari. Hollywood Undead har på kort tid kommit att bli ett kultband, tack vare sina låtar ”Undead”, ”Bullet”, ”Everywhere I Go” och”California Dreaming”. De har dessutom miljontals streams/views och fans världen över.

Det är ännu fler artister som kommer att komma så klart till detta ställe. För att se vilka de är, besök Trä’gårns hemsida. Du kan även läsa våra nyheter då vi där skriver om just såna här saker. Där tipsar vi även om andra grejer du kan företa dig.

Besök Göteborg

Göteborg är en stad som fungerar utmärkt att besöka året om. Det finns alltid trevliga konserter att gå på, restauranger att äta vid, evenemang att se, sevärdheter att upptäcka. Läs gärna våra nyheter  för att hitta just det du är intresserad av.

Boka hotell med oss

Om du har planer på att komma till Göteborg, så se till att boka ditt hotell direkt här på vår sida. Du kan söka fram olika alternativ, eller kontakta oss, så hjälper vi dig.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Poseidon  Hotel Poseidon
Storgatan 33, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    3.5 stjärnor
Från 952 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img