Kommande event på Scandinavium

Gå på konsert i Göteborg

Gå på konsert i Göteborg

Då mycket har börjat återgå till det mer normala, så kan vi se fram emot många olika konserter och events i Göteborg i sommar! Vi har redan tidigare gått igenom kommande evenemang på Ullevi och nu är det Scandinaviums tur!

Thåström 6 maj

Thåström ger sig ut på turné i vår. Han stannar till på Scandinavium den 6 maj. En magisk konsert väntas som det brukar göra när han står på scen! Det är inte första gången Thåström står på Scandinaviums scen. År 1985 uppträdde han under den stora ANC-galan, även kallad Svensk Rock mot apartheid, och 1987 bjöd han på en konsert tillsammans med Imperiet.

Al Pitcher 8 maj

Al Pitcher är en komiker, som den 8 maj dyker upp i Göteborg och då på Scandinavium. Hans humorföreställning heter “My happy place”. Al Pitcher själv säger:

“It’s a dream to play a big arena like Scandinavium and I have loads of time for the Göteborgare, they make the shows, they even have their own unique sense of humor. I can’t wait to make it a special and really funny show, I’m like a kid who has drunk too much Julmust”.

Miriam Bryant 13 maj

Miriam Bryant är en av Sveriges mest uppskattade artister och den 13 maj dyker hon upp i sin hemstad Göteborg! Hon har även med sig gästartister så som den norska popstjärnan Dagny, R&B-drottningen Cherrie och den skönsjungande Molly Hammar. Konserten med Miriam Bryant på Scandinavium i Göteborg har flyttats från den 5 mars till 13 maj 2022. Köpta biljetter gäller fortfarande!

Jesus Christ Superstar – blandade datum

Nu kommer den fantastiska rockmusikalen Jesus Christ Superstar tillbaka igen! Det med både Peter Jöback och Ola Salo. I denna unika arenauppsättning av rockmusikalen Jesus Christ Superstar uppträder de två begåvade artisterna tillsammans på en stor scen för första gången. Peter Jöback spelar rollen som Jesus och Ola Salo rollen som Judas.

På grund av pandemin har Jesus Christ Superstar flyttats fram till nya datum:
• Fredag 11 mars klockan 19:30 flyttas till fredag 17 juni klockan 19:30.
• Lördag 12 mars klockan 15:30 flyttas till lördag 18 juni klockan 15:30.
• Lördag 12 mars klockan 20:00 flyttas till lördag 18 juni klockan 20:00.
• Söndag 13 mars klockan 16:00 flyttas till torsdag 16 juni klockan 19:30.

Kiss 22 juni

Kiss ger sin avskedsturné ”End Of The Road World Tour” och till Göteborg kommer de den 22 juni! Så vill du ha chansen att se dem för att säga farväl, så är det ett måste att gå på denna konsert!

Fler event i höst

Även i höst så är det så klart en hel del konserter och event på Scandinavium. Bland annat återkommer GES i september samt att du även har möjlighet att se Eva Dahlgren och The Cure. I oktober spelas Cats samt att du även kan se VM i handboll på denna arena!

Man har även redan nu planerat in event för våren 2023 så som Melodifestivalen samt Gothenburg Horse Show samt mycket mer. För att se alla evenemang på Scandinavium, besök då deras egen hemsida. Passa även på att boka hotell i Göteborg, här via oss!

Scandic Europa  Scandic Europa
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1491 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img