Karaokebar och utökning av populär restaurang samt prisad cafékedja!

Göteborgarna får egen karaokebar!

Göteborgarna får egen karaokebar!

Det händer grejer i Göteborg! Dels har det precis nyss öppnats en karaokebar i Majorna, Göteborg, vid namn Sing Sing, samt att restaurangen Dubbel Dubbel, får en fjärde restaurang på sju år, som öppnas efter nyår. Ägarna till Dubbel Dubbel är även involverade i just Sing Sing. Det kommer även ett nytt café till stan, då en prisad kafékedja slår sig in i Göteborg. Den kommer från Stockholm och heter Johan & Nyström.

Karaokebar Sing Sing

Ägaren bakom Sing Sing är Erik Sundfeldt, samt nio delägare till! Den öppnade upp för bara någon vecka sedan. På övervåningen ska man kunna njuta av vietnamesisk mat och i källaren finns det separata bås för de som är sugna på att sjunga. Idén kommer från Japan, där detta har funnits länge. Är man en grupp, så kommer man att kunna boka ett bås, som får plats med 8 till 25 personer. Där finns platsbyggda soffor, AC, samt karaokemaskiner. Det kommer även då och då att bli en öppen scen i ett stort rum.

Dubbel Dubbel

Erik Sundfeldt och hans kollega har inte bara varit med i karaokesatsningen, de äger även restaurangkedjan Dubbel Dubbel. De har nu valt att expandera ytterligare. Denna nya restaurang kommer att ligga centralt placerad i GP-huset. Här är det tanken att den ska få en karaktär av att vara mer en bar, eller en citykrog. Den ska även servera lunch, med större portioner och fler rätter.

Johan & Nyström

I Göteborg hade vi Condeco, som valde att avyttra fyra stora centrala caféer. Det gav chansen för det prisade kafferosteriet Johan & Nyström att ta sig till Göteborg. De har valt att ta över Condecos lokaler i Nordstan samt den på Östra Hamngatan och den på Hamngatan. Dessutom så öppnar man även upp i Convendum-huset på Avenyn!  Speciellt för deras kaffe är att det är odlat på mindre ställen. Det är hållbart och juste och man vill komma från de stora rosteriernas blandningar. Man satsar på små lokala odlare i till exempel El Salvador, där man känner odlarna personligen. Den första december, 2017 så kommer de öppna upp.

Göteborg har även flera andra barer och restauranger att besöka så klart. Det finns gott om dem och flera av dem hittar du tips på via våra nyheter. Bland våra nyheter kan du även hitta andra bra saker. Vi skriver nämligen om det mesta som rör Göteborg och det som händer och sker här.

Boka ditt hotell med oss

Om du är sugen på att ta en weekend i Göteborg, testa dessa nyheter, eller göra något annat skoj, så kan du här hos oss hitta det perfekta hotellet. Vi har hotell för alla smaker och plånböcker. Det gör att du kan hitta det hotell som passar dig perfekt. Du kan söka fram olika typer av hotell, eller kolla av olika stadsdelar.  Du kan även kontakta oss, om du behöver hjälp, eller om du behöver svar på några frågor.

Clarion Hotel Post  Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1709 SEK per natt

Boka hotell


Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img