Göteborgs 4 mest omtalade hotell

I Göteborg många och fina hotell. Men de mest omtalade hotellen i Göteborg listar vi nedan:

#4. Hotell Barken Viking

På fjärde plats över de mest omtalade hotellen i Göteborg ligger Hotell Barken Viking. Hotellet ligger förtöjt vid Gullbergskajen i form av ett fyrmastat barkskepp, endast ett stenkast från Nordstans shopping, centralstationen och GöteborgsOperan.

Här sover man gott på det mycket prisvärda 3.5-stjärniga hotellet till vågornas brus. Testa redan inatt!

#3. Sankt Jörgen Park

Tredjeplatsen innehas av inte mindre än det 4.5-stjärniga golfhotellet Sankt Jörgen Park strax utanför Göteborgs centrum. Det är kanske färre i Sverige och Göteborg som känner till detta hotell. Men internationellt så är detta ett av de mest omtalade hotellen i Göteborg tack vare sin höga klass på både golf- och spa-upplevelse.

Har allt från inomhuspool, utomhuspool, golfbana, inne och utegym till tre olika restauranger, café, konferensanläggning och möjlighet till viktminskningsprogram och detox-kurer.

Sankt Jörgen Park  Sankt Jörgen Park
Knipplekullen 8-10, Göteborg
Nära Sankt Jörgen Park Golf

    4.5 stjärnor
Från 1919 SEK per natt

Boka hotell


#2. Avalon Hotel

Som Göteborgs näst mest omtalade hotell återfinns Avalon Hotel. Vida kända för kanske Sveriges eller till och med Nordens coolaste hotell-pool som sticker ut över kanten från takterassen och med en genomskinlig pool-botten. Avalon Hotel har ett mycket bra läge på Kungstorget och nära Brunnsparken.

Avalon Hotel  Avalon Hotel
Kungstorget 9, Göteborg
I Göteborg (Centrum )

    4 stjärnor
Från 1661 SEK per natt

Boka hotell


#1. Gothia Towers Hotel

På förstaplats finns Gothia Towers hotel. Det hamnar på förstaplats tack vare sin storslagna utsikt från både skybar och restaurangen Heaven 23 i kombination med hög klass på både mat och service men inte minst närheten till allt. Gothia Towers är ett 4.5-stjärnigt hotell så centralt i Göteborg som man behöver vara.

Hotellet är också ett av Europas största hotell, som har blivit ett riktigt landmärke och består sedan februari 2015 av 1200 hotellrum sedan det tredje tornet färdigställdes. Gothia Towers ligger precis bredvid Liseberg, Svenska mässan och är nära till det mesta när man besöker Göteborg.

Gothia Towers  Gothia Towers
Mässans Gata 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1732 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img