Hov1 ut på turné

Gå på konsert på Trädgårdsföreningen

Gå på konsert på Trädgårdsföreningen

Hov1 är en svensk hip-hop grupp som de senaste månaderna har hörts en del på radio så väl som de lagt ut musik i sina egna kanaler. Nu är det klart att de ska ut på turné, med sin ”Around The World Tour”. De kommer att vara med på flera festivaler samt göra tre exklusiva konserter i Göteborg, Malmö och på Borgholms slottsruin. Hit till Göteborg kommer de 12 juli och då till Trädgårdsföreningen.

Turnéplanen ser ut så här:

30/5 – Brännbollsyran, Umeå

29/6 – Lollapalooza, Stockholm

4/7 – Folkets Park, Malmö

5/7 – SummerOn, Båstad

6/7 – Sensommar, Sundsvall

12/7 – Trädgårdsföreningen, Göteborg

25/7 – Borgholms slottsruin, Borgholm

2/8 – Arvika Hamnfest, Arvika

16/8 – Augustinatten, Ekenäs (FI)

Om Hov1

Hov1 består av medlemmarna Noel Flike, Ludwig Kronstrand, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson. Sin första singel, “Hur Kan Du Säga Saker?” släpptes 2015. Året efter så släppte de singlarna “Kärleksbrev”, “Ska vi?” och “Hjärtslag”. Under sommaren samma år, så kom de att få sitt genombrott genom att de hade spelningar på bland annat Emmabodafestivalen, Storsjöyran och HudikKalaset. De var även det mest önskade bandet att spela på Rockbjörnen.

Gruppens första turné hade de våren 2017 och den hette “Abbey Road Tour”, med spelningar i städer som bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Debutalbumet släpptes i april 2017 och den hette samma som gruppen, alltså Hov1. Denna grupp har vunnit pris på Rockbjörnen 2017 samt att 2018 fick de två priser på P3 Guld. 2019 var de nominerade i tre kategorier inför P3 Guld 2019 och gruppen tog hem alla.

Trädgårdsföreningen

Trädgårdsföreningen i Göteborg är en av Europas bäst bevarade 1800-talsparker. Under sommaren finns det mängder av rosor och andra blommor här att njuta av, samt att i Palmhuset, det eleganta växthuset från 1878, hittar du palmer och andra tropiska växter. Under sommaren är det även som så att Trädgårdsföreningen är en plats för konserter. Både nationella som internationella artister gästar parken. Närmaste parkering är Heden.

Trädgårdsföreningen är en allmän plats, så man får ej ta med alkohol, grilla eller ha med hund. För varje konsert nämns vad som inte är tillåtet att ta med in i parken.

Upptäck Göteborg

Vill du veta vad händer och sker i Göteborg så är det bra att läsa våra nyheter. Vi skriver varje vecka om en mängd olika saker. Det gör att du kan hitta aktiviteter, sevärdheter samt olika events att besöka när du är här eller ska åka hit! Det är inte fel att kombinera ditt besök med att göra en massa olika saker. Boka in ett par extra nätter helt enkelt.

Boka hotell

Om du är en av dem som redan köpt biljett till Hov1 eller du tänker att du ska, varför inte då passa på att boka ditt boende med. Här på vår sida finns det många olika hotell att välja på. Det finns därmed något för alla smaker och för alla plånböcker. Du kan söka runt på lite olika sätt efter bra boenden eller så kan du kontakta oss om det är så att du behöver hjälp.

Elite Park Avenue Hotel  Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Nära Liseberg

    4.5 stjärnor
Från 1251 SEK per natt

Boka hotell


Hotel Lorensberg  Hotel Lorensberg
Berzeliigatan 15, Göteborg
Nära Liseberg

    3 stjärnor
Från 1258 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Rubinen  Scandic Rubinen
Kungsportsavenyn 24, Göteborg
Nära Liseberg

    4 stjärnor
Från 1509 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img