Hotel Pigalle

Hotel Pigalle  Hotel Pigalle
Södra Hamngatan 2A, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 2360 SEK per natt

Boka hotell


I det gamla Palacehuset, i Brunnsparken, på Södra Hamngatan 2A ligger Hotel Pigalle. Ett vackert hotell som andas 20-tal, elegans och värme blandat med lyx, passion och personlighet. Här bor du som är över 25 år i tre olika rumskategorier.

Petite, enkelrum som är lättsinniga och mycket åtråvärda där du snabbt kommer inse att storleken inte alls har någon betydelse.

Classique, som är de vackert inredda mellanstora dubbelrummen med egen härlig personlighet, och till sist Royale, Sviten som är hotellets största rum med alla tänkbara bekvämligheter som håller allt vad de lovar.
Claissique rum på Hotel Pigalle  i Göteborg
Frukost ingår och det finns wifi i alla rum tillsammans med LCD-tv och minibar.

Hotellet har 4 stjärnor och ligger på bekvämt avstånd till Nordstans Shoppingcenter samt Avenyn. En lite längre promenad tar dig till Liseberg, Universeum och Scandinavium. Filmstaden Bergakungen, Nya Ullevi och Heden finns även i närhet och nås via promenad, lokaltrafik eller bil.

Hotel Pigalle har sin egen restaurang, Atelier, där inspiration till maten hämtas från alla världens hörn medan råvarorna hämtas från så lokalt producerade råvaror som möjligt. Ambitionen är att maten skall vara igenkännlig men samtidigt överraska, där alla rätter serveras varma som kalla, ensamstående eller som en rätt att dela mellan vänner. Detta kombineras med fina viner och ädla drycker som på samma sätt som maten skall överraska med spännande smaker.
Restaurangen Atelier på Hotell Pigalle i Göteborg
I hotellbaren Bar Amuse kan du slinka in och ta dig en drink och kanske en liten aptitretare. Utbudet ändras med årstiderna så varför inte njuta av ostar, korvar , patisserier och kallskuret efter shoppingrundan, efter jobbet eller kanske bara en vanlig lördagseftermiddag.

Takterassen på Pigalle är öppen för mat, glädje och skönt häng under sommarmånaderna (22 juni – 9 augusti) och något man inte får missa när man besöker Göteborg.

Hotellet har nyligen blivit nominerad till World Luxury Hotel Awards och med omdömen som:
-“Genomfört ut i fingerspetsarna”, – “Fantastisk atmosfär”, och – “Göteborg som bäst”, är Hotel Pigalle verkligen ett hotell värt att prova när man är i Göteborg.

Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img