Guns N’ Roses kommer tillbaka till Sverige

Guns N' Roses kommer till Ullevi

Guns N’ Roses kommer till Ullevi

29 juni 2017 var Guns N’ Roses med sin ”Not In This Lifetime Tour” I Stockholm. Det var deras enda Sverige-stopp. Nu kommer de dock tillbaka, eftersom turnén gjort succé. Det blir en europeisk sommarturné som avslutas på Ullevi! Du som inte hade chansen att se dem då de var här på Friends Arena har nu alltså chansen igen! Biljetterna släpps hos Live Nation den 16 november klockan 09:00. Missa inte att haffa din biljett och se Axl Rose, Duff McKagan och Slash tillsammans på scen!

Framgångsrik turné

Den första europeiska delen av turnén startade redan 2016, det såldes över 2 miljoner biljetter och i år, under 2017 har över 1 miljon biljetter sålts. Detta är en av de allra mest framgångsrika turnéer och visar att Guns N’ Roses och deras musik har inte förlorat sin storhet som de hade redan för tre decennier sedan då de slog igenom och var ett av världens största band. Guns N’ Roses fick hyllningar från kritiker och höga betyg i våra tidningar för den förra konserten. Det lovar gott att nästa, på Ullevi kommer hålla lika hög klass!

Guns N’ Roses

Guns N’ Roses startade sin bana 1985 i Los Angeles. Bandet var då med medlemmarna sångaren Axl Rose, gitarristerna Slash och Izzy Stradlin, basisten Duff McKagan, samt trummisen Steven Adler. Sex album har givits ut och de har sålts i över 100 miljoner exemplar. Det gör detta band till ett av de bäst säljande över hela världen genom tiderna.

Två år efter att de startade, 1987 gavs Appetite för Destruction, deras debutalbum ut.  Den gick upp på Billboard-listan ett år senare. Allra främst tack vare singeln “Sweet Child o’ Mine”. Albumet sålde i hela 28 miljoner exemplar över hela världen varav 18 miljoner bara i USA! Det sista albumet tillsammans i originaluppsättning var coveralbumet “The Spaghetti Incident?” 1993.

Rock and Roll Hall of Fame valdes bandet in i år 2012 och de allra mest kända låtar från detta band är bland annat “Welcome to the Jungle”, “Sweet Child o’ Mine”, “Paradise City”, “Don’t Cry”, “November Rain”, och “Civil War”.

När du är här för konserten, passa på att se dig omkring även i stan. Göteborg har en hel del att erbjuda. Det finns sevärdheter, aktiviteter, evenemang, och mycket mer. Vi tipsar varje vecka i våra nyheter om saker du kan göra och titta på. Det är därmed inte fel att kika in där så att du kan ha koll på vad som händer.

Boka din biljett och boende

Missa nu inte chansen när Guns N’ Roses återvänder till Sverige igen med sin turné. Då avslutet sker just i Göteborg kan man räkna med att det blir fantastiskt. Se även till att i god tid boka ditt boende med oss, så att du har ett hotell när det är dags. Här på vår sida hittar du en mängd alternativ, genom att söka på namn eller stadsdelar. Hittar du inte det du söker, så kan du kontakta oss, så hjälper vi er!

Clarion Collection Hotel Odin  Clarion Collection Hotel Odin
Odinsgatan 6, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1565 SEK per natt

Boka hotell


Scandic Crown  Scandic Crown
Polhemsplatsen 3, Göteborg
Nära Nya Ullevi

    4 stjärnor
Från 1795 SEK per natt

Boka hotell


Clarion Hotell

JÄMFÖR FLER CLARION HOTELL >>

Liknande Hotell i närheten

img